Un nou an cu zambete sanatoase marca Elveto Dent

Categorie: Comunicate de presa

Odata cu noul an probabil ca ati facut o lista de prioritati de care sa tineti cont in activitatea dumneavoastra. Ingrijirea orala face parte din aceasta lista? Daca nu, ar fi indicat sa acordati mai multa atentie dintilor pentru ca odata pierduti, nu mai cresc la loc. Intretinerea dentara are loc in fiecare zi, dar si prin vizitele regulate la medicul stomatolog. La Elveto Dent veti primi sfaturi despre o ingrijire corecta a dintilor, vi se va face cel mai eficient detartraj in sectorul 2 daca va fi nevoie sau chiar un tratament de albire dentara daca veti solicita acest lucru.

Albirea dentara profesionala este o modalitate rapida, eficienta si, cel mai important, sigura, de a va imbunatati zambetul. Poate ati incercat sa folositi produse de albire din farmacie si ati fost multumit pe moment, insa dupa o vreme dintii au revenit la culoarea initiala si nu v-a mai preocupat acest aspect. Trebuie sa stiti ca o albire profesionala executata de un specialist este total diferita, iar rezultate similare nu veti putea obtine niciodata aplicand tratamente disponibile in farmacii.

Daca nu sunteti deplin convins, iata cateva motive la care sa va ganditi si apoi sa alegeti o albire profesionala la un cabinet specializat. Ingredientele active pe care le folosesc stomatologii  sunt mai puternice decat cele prezente in tratamentele farmaceutice la indemana oricui. Mai mult decat atat, medicul aplica procedura de albire in mod repetat si are experienta in a lucra cu substantele respective.

Rezultatele unei proceduri de albire se vor vedea mai repede. Zilnic, situatia culorii dintilor se va imbunatati, ajungand progresiv la rezultatul dorit. Daca solicitati utilizarea laserului in tratamentul de albire, actiunea acestuia mareste si mai mult eficienta efectului de albire. Zambetul va ramane stralucitor pentru mai mult timp, insa pentru a-l pastra este necesar sa evitati consumul bauturilor sau alimentelor care pateaza, cat mai mult timp posibil sau sa le consumati cu moderatie.

Clinica stomatologica in sector 2 | ElvetoDent  elveto-dent.ro

Din aceste motive si multe altele, poate va ganditi sa vizitati locatia Elveto Dent, clinica stomatologica in sector 2, pentru a oferi locul cuvenit ingrijirii dentare. Echipa medicala are o vasta pregatire in domeniu si va poate sugera cea mai eficienta solutie pentru situatia in care va aflati! Accesati https://elveto-dent.ro/ si informati-va despre cum puteti obtine rezultate optime in ceea ce priveste dantura!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Un nou an cu zambete sanatoase marca Elveto Dent


Alte articole

Adauga comentariu