Un mic rasfat de weekend!

23 noiembrie 2022

Orice ai chef sa mananci weekend-ul acesta din meniul San Marco ai la dispozitie 2 posibilitati sa comanzi: telefonic sau online, de pe site sau direct din aplicatie. Daca nu te-am convins, intra pe site si vezi cum arata pizza de la San Marco, posibil sa te razgandesti! Clientii care trec pragul pizzeriei spun de multe ori ca nu au mancat o pizza atat de buna nici in Italia, iar lucru acesta ne bucura tare. Oricand iti e pofta de o pizza delicioasa, te asteptam la pizzeria noastra sau poti comanda prin serviciul delivery Constanta tot ce iti doresti.

Poti opta si pentru noile noastre produse! Daca esti client fidel la San Marco, daca iubesti pizza noastra si pastele care ne-au consacrat, te invitam sa gusti si din noile noastre produse, burgeri si wraps, iar noi te asiguram ca nu vei regreta. Vino in una din locatiile noastre City Park, Bratianu sau Campus si rasfata-te in weekend impreuna cu cei dragi, sau comanda online si relaxeaza-te in canapeaua ta din living urmarind seriale.

Poti consulta noul meniu San Marco direct in aplicatie sau pe site si de asemenea poti comanda rapid si extrem de simplu, chiar si telefonic. Profita si de reducerea noastra 3+1, la 3 pizza mari, primiti una din partea noastra. In weekend rasfata-te cu cea mai buna pizza pe care ai mancat-o vreodata!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Un mic rasfat de weekend!

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro