Un grup de 15 producători de vin premium: Încasările au scăzut sub 50% după închiderea restaurantelor şi barurilor. Statul ar trebui să sprijine industria pentru a putea rezista

15 aprilie 2020

Producătorii de vinuri premium, care îşi vând produsele în special în HoReCa, au fost puternic afectaţi de în­chi­derea restaurantelor şi barurilor în con­textul pandemiei de COVID-19, mo­tiv pentru care cer statului sprijin pentru a continua să investească în vie şi în cra­me.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Un grup de 15 producători de vin premium: Încasările au scăzut sub 50% după închiderea restaurantelor şi barurilor. Statul ar trebui să sprijine industria pentru a putea rezista".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro