Un gadget de 2 x inteligent: lumina de veghe cu detector de fum

Categorie: IT & C

Dispozitivul inteligent de la Leeo, numit Smart Alert Nightlight, poate detecta atunci cand alarmele din locuinta genereaza semnale in caz de fum sau dioxid de carbon si alerteaza utilizatorul prin mesaje pe iPhone. Gadgetul poate fi introdus in orice priza din casa, indeplinind o dubla functie, iluminare si senzor pentru alarme.

In cazul in care este declansata o alarma, gadgetul utilizeaza conexiunea wi-fi pentru a trimite o notificare printr-o o aplicatie de pe iPhone. In cazul in care nu primeste raspuns, dispozitivul va trimite in mod continuu notificari la alte persoane prestabilite de utilizator, pana se va asigura ca cineva afla de posibilul pericol.

Desi lampile de veghe pot parea iesite din tendinte, directorul executiv al Leeo, Adam Gettings, considera ca dubla functionalitate a aparatului va convinge cu siguranta utilizatorii sa achizitioneze produsul. In plus, designul este atractiv si poate fi personalizat in mai multe culori. Pretul dispozitivului se ridica la 99 de dolari americani.

Sursa: Tech News World


Alte articole

Adauga comentariu