Ultima saptamana in care vaputeti inscrie la conferinta Leaders in Marketing cu un discount de 200 de euro

Organizatorii conferintei Leaders in Marketing ofera o ultima sansa de inscriere cu discount de 47% pana la finalul lunii iunie. Pana la data de 30 iunie, pretul de participar eeste 209 euro in loc de 395 euro. Sunt disponibile si discounturi suplimentare pentru grupuri de minim 3 sau 6 persoane.

Aici sunt ofertele speciale de inscriere: http://leadersinmarketing.ro/register/

Informatii last minute:
Tim McChesney, leader international in Marketingsi CEO Innuvia Partners este cel mai nou speaker al conferintei din octombrie. Experienta sa include campanii premiate pentru firme din Fortune500 si recorduri de crestere ROI. La pagina de speakeri de pe site-ul conferintei se afla si interviul cu Paul Garrison, autor de carte, CEO Garrison Group si unul dintre speakerii evenimentului. Acest interviu face parte din resursele exclusive LIM pregatite pana la eveniment.

"Going for Growth"este noul whitepaper oferit de Paul Renaud aici: http://leadersinmarketing.ro/resources/ . Se poate downloada gratuitpentru a afla cum se genereaza profit din activitatile de Marketing in timpul evitarii asa numitele "terenuri minate" din Marketing si Branding.


“Leaders in Marketing” este o conferinta internationala ce prezintă noile tendinte in Marketing, Media si Branding, identificate la nivel global si prezentate de o serie de specialisti internationali in domeniu. Evenimentul este organizat de Linked Events si Renaud. In audientă sunt asteptati 200 top si middle manageri din top 500 companii, reprezentanti ai agentiilor de media, publicitate si PR precum si consultanti independenti in branding, social media, bloggeri si presă de specialitate. Programul si agenda sesiunilor, prezentarea detaliată a speakerilor precum si resurse de marketing oferite gratuit la eveniment sunt disponibile pe site-ul conferintei, www.leadersinmarketing.ro
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro