Twitter a lansat algoritmul care filtreaza postarile in timeline

Categorie: IT & C

Noul algoritm afiseaza postarile in functie de relevanta. Twitter a spus ca unii utilizatori pot observa schimbarile de miercuri, insa majoritatea utilizatorilor inca asteapta ca acestea sa fie disponibile.

Pentru a vedea schimbarile, optiunea trebuie activata manual din setarile contului. Este posibil ca acest lucru sa fie insa schimbat in saptamanile care urmeaza. Dupa o anumita perioada de timp in care utilizatorii s-au obisnuit cu aceasta optiune, compania o va activa automat pentru toti utilizatorii, insa acestia o vor putea dezactiva din setarile contului.

Twitter nu a spus oficial care sunt factorii care sunt luati in considerare pentru a determina care sunt postarile „care te intereseaza cel mai mult”. Intr-o postare pe blog, informatiile sunt destul de vagi „Ne uitam la conturile cu care utilizatorul inteactioneaza cel mai mult, Tweet-urile la care comenteaza cel mai des, interesele si ce posteaza pe propriul cont Twitter.”

Chiar daca Twitter a lansat oficial aceasta optiune, modul de organizare invers-cronologic cu care compania ne-a obisnuit nu se va schimba.

Sursa Articol: Mashable / Foto: Heavy

.

Etichete: ,

Alte articole