Tu ce stii despre drenaj limfatic? Vezi aici mai multe detalii

Categorie: Comunicate de presa

Ce este si cum se realizeaza drenaj limfatic?

Masajul de drenaj limfatic este o forma blanda de masaj care promoveaza miscarea lichidului limfatic in jurul corpului.

Lichidul din sistemul limfatic ajuta la eliminarea deseurilor si toxinelor din tesuturile umane. Unele afectiuni de sanatate pot provoca acumularea de lichid limfatic. Persoanele cu limfedem, fibromialgie si alte afectiuni pot beneficia de masaj de drenaj limfatic.

In acest articol, vom explica beneficiile masajului prin drenaj limfatic, si cum sa pregatesti si sa efectuezi un astfel de masaj acasa. Se recomanda, insa, efectuarea acestuia in centrele de remodelare corporala autorizate.

Cat de des poti efectua un astfel de tratament?

Se recomada o cura de 2 ori pe ani. Iata in continuare de ce este asa de bun acest procedeu de detoxifiere.

Recent, puteti gasi o varietate de clinici de infrumusetare. Toata lumea recomanda acest drenaj limfatic. Mai ales cand timpul si cererea clientului sunt limitate, rezultatele vor fi produse cat mai curand posibil.
drenaj limfatic
In primul rand, trebuie sa stabilim importanta realizarii drenajului limfatic. In acelasi timp, care este rolul sau.

Ei bine, sarcina de a efectua corect drenaj limfatic este de a absorbi excesul de lichid acumulat in organism. Acestea sunt eliminate mai intai prin eliberarea de lichid prin vene limfatice mai mari. In stadiul final, ajung in ganglionii limfatici. Prin urmare, in acest loc, indepartarea lor are loc inevitabil prin tractul urinar.

Prin urmare, lichidul limfatic este pastrat curat, iar retentia de apa este eliminata, facandu-te sa simti ca te nasti din nou.

Cum putem imbina procedurile de remodelare corporala cu acest drenaj?

Daca nu stiai pana acum, acest procedeu de drenaj este o metoda favorabila si poate fi combinat excelent cu sedintele de reflexoterapie disponibile in centrele de remodelare corporala.

Clinica Fysiogand din Bucuresti este un centru faimos pentru procedurile de remodelare si infrumusetare. Aici, expertii in remodelare te vor ajuta sa obtii forma corpului la care visezi. Prin urmare, puteti alege mai multe tipuri de proceduri.

Drenaj limfatic este disponibil in Fysiogand si incepe de la 550 de lei pentru 10 sedinte. Puteti alege sa efectuati 5 drenaje limfatice si 5 masaje anticelulitice sau relaxare la acelasi pret.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tu ce stii despre drenaj limfatic? Vezi aici mai multe detalii


Alte articole