Trenduri in business traveling. Cum s-a schimbat comportamentul consumatorului de astfel de servi…

Categorie: Afaceri, Video

Astăzi, te invităm LIVE alături de noi la primul episod din seria de evenimente online Business Traveling Days 2021, unde vom dezbate cu invitatii nostril Alin George Patru (Travis Corporate & Events), Calin Ile (Presedinte FIHR), Ion Biris (Presedinte HORA), Vali Tatar (vicepresedinte FNDA) trendurile in business traveling si si modul in care aceste trenduri impacteaza prestatorii de servicii si beneficiarii.
Ce subiecte dezbatem în acest webinar:
– Business-ul este aproape totdeauna mixat cu plăcerea.
– În rândul noii generați de călători crește popularitatea cazarilor neconvenționale. Marile lanțuri hoteliere în pericol? Generatia Z sub lupă.
– Self-booking devine o normă?
– Flexibilizarea politicilor corporate legate de călătorii? Este de așteptat să vedem mai multă flexibilitate în rigorile corporate?
– Tehnologia va continua să revoluționeze industria de business traveling.
– Impactul AI, virtual reality și al asisntenței inteligente în industria de business traveling.
Te asteptam si la celelalte webinarii din serie, o serie cu invitati de marca, profesionisti implicati in dezvoltarea si sustinerea industriei de turism si traveling din Romania, pentru noi antreprenorii si managerii care consumam si avem nevoie de astfel de servicii. Vezi toate webinariile din serie aici: https://content.businessdays.ro/P-BDW-centralizatoBusinessTraveling


Video – Trenduri in business traveling. Cum s-a schimbat comportamentul consumatorului de astfel de servi…


Sursa: Business Days

 


Alte articole