Trei tineri romani vor sa faca un business de 1 milion de euro din service-uri auto

Categorie: Afaceri

Trei tineri antreprenori detin un business de piese auto AutoHut.ro in Bucuresti si ofera servicii pentru orice tip de masina, de la mecanica auto pana la autorizare RAR.

Cei trei tineri au toti sub 30 de ani si ideea acestui business le-a venit tot de la clienti care isi doreau pe langa un magazin online de unde sa poata cumpara piese auto si un loc unde sa le poata monta.

Razvan Chis, absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Politehnicii, Mihai Mitru, absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale si Alexandru Stoinea, absolvent al Facultatii de Economia Turismului sunt cei trei tineri care estimeaza afaceri de aproximativ 1 milion de euro in 2016. Ei au in prezent o echipa formata din 16 angajati.

Investitia in service-ul auto s-a ridicat la aproximativ 40.000 de euro iar amortizarea se estimeaza a se face in 2 ani. Alexandru Stoinea a precizat: „Practic, avem toate echipamentele necesare pentru orice tip de autoturism, indiferent de brand si putem realiza operatiuni de la mecanica auto: revizii, inlocuire sistem franare, schimb ambreiaje si distributii, pana la diagnoza si verificare tehnica, precum si autorizare RAR”.

Antreprenorul spune ca se bazeaza foarte mult pe o relatie apropiata cu clientii si ca incearca sa transforme experienta la service-ul auto intr-o experienta placuta, unde clientul poate bea si o cafea, isi poate verifica emailurile, timp in care masina sa este pe mainile profesionistilor.

AutoHut.ro are in prezent 700 de clienti lunar iar in 2016 se estimeaza aproximativ 1.200 de clienti online si 500 de clienti in atelierul AutoHut.

Sursa: Wall Street

Etichete: ,

Alte articole