Traditie in prepararea gemurilor

23 iunie 2020

Nu toate gemurile din comert sunt delicioase ca cele ale bunicii, unele sunt si mai bune, ca cele de la Duro, aromate, gustoase si sanatoase. De ce gemurile Duro sunt atat de bune? Pentru ca folosim cel mai bune ingrediente, fructe proaspete, autohtone, de pe plaiurile mioritice ale tarii noastre. Gemurile pentru patiserii Duro sunt deosebite, acelasi gust de odinioara imbunatatit cu ingrediente secrete ale familiei noastre. Daca vrei si tu sa incerci gemurile noastre le poti gasi fie in supermarket-uri si hipermarket-uri, prin distribuitorii agreati pe fiecare judet sau direct la fabrica noastra din Constanta.

Dulceata traditionala Duro, pentru toate gusturile! Pe rafturile Duro gasesti gemuri din toate fructele, care nu contin alergeni, chimicale, conservati si coloranti. Duro este o mare familie ce se bazeaza pe fidelitate si implicare, ne dorim ca produsele noastre sa fie in primul rand de calitate, de aceea lucram in fiecare zi la imbunatatirea retetelor noastre, fara sa pierdem din gustul de odinioara. Fabrica noastra lucreaza cu pasiune si seriozitate pentru a livra gemuri pentru patiserii en gross in toata tara, prin distribuitorii agreati din fiecare judet, retail sau utilizatorilor industriali.

Umpluturile pentru patiserii de la Duro sunt foarte des folosite in procesul de fabricatie al prajiturilor, cornuletelor, clatitelor sau altor produse de cofetarie/patiserie. Ambalajul de 4,5 kg este extrem de folositor si poate devein oricand alegerea dumneavoastra pentru consumul atat ca atare cat si pentru utilizatorii industriali.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Traditie in prepararea gemurilor

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro