TP-Link România: Volumul vânzărilor echipamentelor de reţelistică s-a dublat în 2020 pe plan local pe fondul pandemiei, iar soluţiile smart-home au fost tot mai căutate. Noi am vândut cu 70% mai multe unităţi per total, din toate categoriile de produse

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Vânzările echipamentelor de reţe­listică s-au dublat anul trecut în România din punct de vedere al numărului de unităţi livrate, în condiţiile în care munca de acasă (work from home) şi şcoala online (learn from home) au devenit un stil de viaţă ca urmare a restricţiilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului, românii având astfel nevoie de o serie de produse pentru a putea lucra sau învăţa de acasă cât mai bine, susţin reprezentanţii locali ai companiei chineze TP-Link, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de reţelistică la nivel mondial.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “TP-Link România: Volumul vânzărilor echipamentelor de reţelistică s-a dublat în 2020 pe plan local pe fondul pandemiei, iar soluţiile smart-home au fost tot mai căutate. Noi am vândut cu 70% mai multe unităţi per total, din toate categoriile de produse“.

Etichete:

Alte articole