TP-Link România: Piaţa echipamentelor de reţe­listică a crescut în 2020 pe plan local, pe fondul pandemiei. Noi ne-am dublat vânzările ca valoare, iar ca volum am crescut cu 70%. Foarte căutate au fost şi soluţiile smart-home.

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Vânzările echipamentelor de reţe­listică au crescut anul trecut în România atât din punct de vedere al valorii, cât şi al numărului de unităţi livrate, în condiţiile în care munca de acasă (work from home) şi şcoala online (learn from home) au devenit un stil de viaţă ca urmare a restricţiilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului, românii având astfel nevoie de o serie de produse pentru a putea lucra sau învăţa de acasă cât mai bine, susţin reprezentanţii locali ai companiei chineze TP-Link, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de reţelistică la nivel mondial.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “TP-Link România: Piaţa echipamentelor de reţe­listică a crescut în 2020 pe plan local, pe fondul pandemiei. Noi ne-am dublat vânzările ca valoare, iar ca volum am crescut cu 70%. Foarte căutate au fost şi soluţiile smart-home.“.

Etichete:

Alte articole