Top Shop TV, acum şi în reţeaua Boom ...

20 august 2010

Compania Studio Moderna, deţinătoare încă de la începutul anului 2009 a licenţei de difuzare pentru canalul de televiziune Top Shop TV, a ajuns la un acord cu al 5-lea jucător pe piaţa TV din România, compania DTH Television Grup, în privinţa distribuţiei postului.

Astfel, începând cu luna august 2010, Top Shop TV poate fi urmărit şi de către abonaţii reţelei Boom TV, ce oferă servicii de televiziune prin satelit cu acoperire naţională. Canalul este disponibil tuturor celor care folosesc serviciile Boom, fiind prezent în pachetul standard, pentru început, zilnic, în intervalul orar 09-17.

Boom TV este aşadar un alt partener cu ajutorul căruia Top Shop TV promovează conceptul T-commerce – cumpărături sigure şi profitabile în faţa televizorului, din confortul propriului cămin - concept nou în Romania, dar foarte cunoscut în vestul Europei şi peste ocean.

Top Shop TV este o televiziune interactivă ÅŸi inovatoare, desprinsă din peisajul cotidian al posturilor generaliste, care difuzează spoturi pentru cele mai cunoscute produse ale sale reunite sub brandurile proprii Dormeo, Kosmodisk ÅŸi Top Shop. Gama de produse este foarte variată, incluzând peste 300 de produse de sănătate, fitness, bucătărie, frumuseÅ£e, gospodărie, auto. ÃŽn cele peste 10 000 de ore de emisie de la lansare, Top Shop TV ÅŸi-a răsfăţat clienÅ£ii cu promoÅ£ii variate ÅŸi exclusive la diferite produse, precum ÅŸi concursuri cu premii substanÅ£iale care au făcut parte din ample campanii de fidelizare desfăşurate împreună cu partenerii săi. Din conÅ£inutul postului nu lipsesc nici experienÅ£ele celor care au folosit cu succes produsele prezentate, fie că sunt simpli ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Top Shop TV, acum ÅŸi în reÅ£eaua Boom ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro