Top 4 piese inlocuite cel mai frecvent intr-un service auto din Bucuresti

Categorie: Comunicate de presa

Chiar si conducatorii auto ai celor mai noi masini care calca pragul unui service auto din Bucuresti se confrunta cu situatia in care trebuie sa inlocuiasca anumite piese.

Service-ul Nord Garage pune la dispozitie astfel de servicii profesioniste, cu o echipa de mecanici specializati. Mai mult, constatarea neregulilor privind functionalitatea masinii este gratuita la service. Dispunand de trei rampe echipate complet, acest service auto autorizat din Bucuresti asigura servicii de:

  • mecanica auto;
  • vulcanizare;
  • diagnoza auto;
  • electrica;
  • tinichigerie;
  • vopsitorie.

Bateria – piesa inlocuita cel mai frecvent intr-un service auto din Bucuresti

Bateriile tind sa se descarce sau sa prezinte disfunctionalitati chiar si dupa trei ani de la cumparare, cu atat mai mult in timpul iernii. Problemele la bateria masinii duc la nefunctionarea motorului, ceea ce poate fi evitat cu putina atentie din partea conducatorilor auto. Pentru a evita aceasta situatie, este recomandat ca soferii sa acorde atentie unor semne pe care le transmite masina, deplasandu-se la un service autorizat pentru reparatii.

Ambreiajul se deterioreaza din cauza conducerii nepotrivite a masinii

De cele mai multe ori, ambreiajul nu mai functioneaza la adevarata sa capacitate din cauza modului de a conduce masina. Multi conducatorii auto apasa pedala de ambreiaj si o mentin apasata si cand nu este nevoie, ori au o actiune prea brusca asupra ei.

Filtrul de particule infundat – o problema comuna intr-un service

Locuitorii orasului Bucuresti se confrunta cu aceasta problema din cauza traficului aglomerat. Periodic, conducatorii auto ar trebui sa foloseasca masina si pe autostrada, unde viteza de circulatie este mai mare, ceea ce inseamna ca filtrul de particule se va curata automat.

Service auto din Bucuresti | Service auto autorizat | NordGarage.ro

service auto autorizat

Amortizoarele: un element cheie al sistemului de suspensie

Amortizoarele influenteaza comportamentul franelor, directia si stabilitatea vehiculului. Daca acestea nu functioneaza corect, distanta de franare creste cu pana 35%, ceea ce poate expune conducatorii auto si pasagerii la pericole pe carosabil.

Pentru ca uzura amortizoarelor nu poate fi stabilita cu ochiul liber, expertii recomanda efectuarea inspectiilor la cel mult fiecare 20.000 de kilometri sau o data pe an. Daca aveti nevoie de un service in Bucuresti, pe site-ul www.nordgarage.ro gasiti informatii despre toate serviciile pe care le pune la disozitie acest service.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Top 4 piese inlocuite cel mai frecvent intr-un service auto din Bucuresti


Alte articole