Tiriac Auto prezinta peste 50 de automobile, promotii unice si servicii personalizate, in cadrul SAB Spring Edition

20 aprilie 2017

Tiriac Auto prezinta publicului o gama extinsa de automobile Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi Motors, alaturi de o varietate de automobile rulate, la editia din acest an a SAB Spring Edition, ce se deruleaza in perioada 20-23 aprilie, la Romexpo. Mai mult, vizitatorii pot beneficia, in zona rezervata Țiriac Auto, de o serie de promotii unice pentru automobile si accesorii, precum si de servicii personalizate.

În plus, Țiriac Auto invita vizitatorii SAB Spring Edition sa beneficieze si de pachete de revizii la preturi atractive, promotii la service, dar si de accesorii variate, pentru toate nevoile soferilor si pasagerilor.

Atat pentru automobilele noi si rulate, cat si pentru servicii, accesorii si service, Țiriac Auto a pregatit o serie de oferte unice, disponibile doar pe parcursul evenimentului SAB Spring Edition, ce variaza de la discount-uri, avantaje sporite pentru clienti si finantari atractive, pana la pachete special construite pentru vizitatorii standului companiei.

La standul Țiriac Auto, marca Ford va fi reprezentata de modelele Ranger XLT, Edge Vignale, Kuga, Focus RS, Focus, Ka+ si Mustang, alaturi de modelul cu propulsie hibrida Mondeo Vignale.

Zona Hyundai din incinta Țiriac Auto va gazdui o selectie atractiva de automobile, ce include modelele i10, i20, i30, Elantra, i40, Tucson si Santa Fe.

Vizitatorii salonului pot vedea si modelele Jaguar XF, XE, F-Pace si F-Type Coupe, alaturi de gama Land Rover, prezenta cu Discovery, Discovery Sport, Evoque, Evoque Cabrio, Range Rover Sport si Range Rover.

Zona Mercedes-Benz va include modelele cu propulsie electrica sau hibrida B Electric si GLE Plug-in Hybrid, alaturi de C Cabrio, S Cabrio, GLC, E Class si V Class.

In aria dedicata Mitsubishi Motors, publicul are la dispozitie modelele Lancer, ASX, Outlander, Outlander PHEV, Pajero si L200.

Tot in standul Țiriac Auto, pasionatii de automobile pot vedea o gama atractiva de automobile rulate, ce reprezinta marci auto de traditie, disponibile la preturi speciale, alaturi de servicii dedicate, pe intreaga durata a SAB Spring Edition.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro