Pentru aceasta, trebuie să pastraţi recomandările producătorului şi să le citiţi ori de câte ori aveţi vreo îndoială sau nelămurire cu privire la funcţionarea termometrului. Termometre gasiti fie la farmacii, fie la magazinele online. Pentru a cumpara online este suficient sa cautati in motoarele de cautare sintagma pret termometre medicale digitale si in scurt timp veti gasi cu siguranta ceea ce cautati. O alta idee ar fi sa intrati pe magazinul online de tehnica medicala Catena Pas cu Pas. Aici veti avea la dispozitie o gama larga de produse din domeniul medical.
Termometrele digitale oferă de obicei cea mai rapidă şi precisă citire. Ele pot fi utilizate pentru măsurarea temperaturii intrarectal, axilar sau oral. De obicei au o sondă de plastic, flexibilă, cu un senzor de temperatură la vârf şi în capătul opus ecranul pe care se afişează temperatura. Termometrul se curăţă după fiecare utilizare conform instrucţiunilor producătorului.
Termometrele electronice de urechi măsoară temperatura timpanică - temperatura din interiorul canalului urechii. Deşi acestea sunt rapid şi uşor de utilizat la copii mai mari, nu sunt la fel de exacte ca termometrele digitale pentru sugarii mici, sub 3 luni.
Termometrele sub formă de benzi de plastic (benzi mici de plastic care se pun pe frunte) pot fi în măsură să vă spun dacă copilul are febră, strict orientativ, dar nu măsoară exact temperatura copilului dumneavoastră, mai ales la sugari şi copiii foarte mici. Pentru a şti exact temperatura copilului ar trebui să alegeţi altă metodă de măsurare.
Termometrele de frunte pot de asemenea să vă spună dacă copilul dumneavoastră are febră, dar nu sunt la fel de precise ca termometrele digitale.
Termometrele tip suzetă par convenabile, uşor de folosit, dar, din nou, valorile lor sunt mai puţin fiabile decât temperatura măsurată intrarectal şi nu ar trebui să fie utilizate la copiii mai mici de 3 luni. Pentru măsurarea temperaturii cu acest tip de termometre este necesar ca micuţii să ţină suzeta în gura lor pentru câteva minute fără să o mişte, ceea ce este o sarcină aproape imposibilă pentru cei mai mulţi dintre sugari si copiii mici.
Termometrele cu mercur tradiţionale din sticlă nu mai sunt utilizate, au fost scoase de pe piaţă din cauza posibilei expuneri la mercur, substanţă foarte toxică, în cazul spargerii lui.
» Preluat de pe LivePr.ro - Tipuri de termometre medicale Pe care sa il
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro