Tipuri de lentile de ochelari

Categorie: Comunicate de presa

In prezent, cand trebuie sa alegem o pereche de ochelari, avem o gama foarte vasta de unde sa alegem. Daca in trecut nu existau prea multe optiuni, nici in ceea ce priveste ramele, nici in ceea ce priveste lentilele, astazi lucrurile s-au schimbat.

Cand vrem sa achizitionam o pereche noua de ochelari, primul lucru pe care il cautam, este rama potrivita. Petrecem ore intregi cautand culoarea potrivita, forma care sa ni se potriveasca si sa ne scoata in evidenta, dar uitam de un lucru esential: lentilele.

Achizitionarea unei perechi de ochelari este pentru protectia sau vindecarea vederii. Nu rama este cea care ne va ajuta din punctul de vedere al sanatatii, ci lentila. De aceea, importanta pe care trebuie sa o acordam lentilelor trebuie sa o depaseasca pe cea a ramelor.

In ziua de astazi sunt disponibile foarte multe tipuri de lentile, pentru orice nevoie. Daca in trecut aveam de ales dintre lentile pentru citit sau pentru vazut obiectele la distanta, astazi avem mult mai multe variante.

Tipuri de lentile de ochelari

Veti gasi pe piata lentile ochelari pentru orice problema oculara aveti, chiar si doar pentru protectie. Pentru ca lentilele clasice pentru corectarea vederii sunt cunoscute, voi prezenta cateva modele de lentile pentru desfasurarea activitatilor zilnice.

  • Lentile Premium Mobile

Aceste lentile sunt ideale pentru o experienta vizuala buna in timpul utilizarii telefonului mobil. Ceea ce este de remarcat la aceste lentile progresive consta in tranzitia rapida intre zona de distanta si zona de apropiere. Asadar, daca doriti sa utilizati telefonul mobil, nu va fi nevoie sa schimbati ochelarii de distanta cu cei de apropiere si nici sa asteptati sa vi se obisnuiasca ochii. Tranzitia confortabila permite adaptarea rapida intre cele doua distante.

  • Lentile BluBlock

Lumina albastra este cea mai frecvent intalnita radiatie luminoasa. Aceasta provine de la Soare, in cea mai mare parte, dar si din medii artificiale precum becurile, monitoarele, televizoarele sau telefonul mobil.

Aceasta poate avea efecte negative grave asupra organismului si a ochilor. Noua tehnologie permite realizarea lentilelor BluBlock, acestea fiind tratate pentru a impiedica lumina albastra sa ajunga la ochi. Protectia ochilor de lumina albastra va va oferi mai mult confort si veti desfasura mult mai relaxat activitatile zilnice.

  • Lentile Office

Cand auzim de “Office” ne gandim la ramele de ochelari atragatoare, insa lentilele office au o alta caracteristica decat un aspect atragator. Lentilele pentru birou sunt degresive si personalizate pentru activitatile dvs. de la birou.

Lentilele Office sunt realizate pentru vederea la distante apropiate sau medii deoarece acestea sunt cele mai utilizate intr-un birou. Activitatile desfasurate la birou sau acasa implica solicitari vizuale ce netratate pot afecta confortul purtatorilor. Acest tip de lentile optimizate digital FreeForm vin in trei variante, in functie de activitatile pe care le desfasurati: Book(distanta intre 40cm si 80 cm), Monitor(distanta pana la 140 cm) si Room(distante pana la 4 metrii).

  • Lentile Easy Drive

Lentilele clasice pentru ochelari nu sunt concepute pentru sofat. In timpul sofatului s-a remarcat faptul ca multi soferi simt un stres psihofizic mai crescut, in special cand intampina factori precum rasaritul, apusul, in zilele ploioase sau cu ceata. Lentilele Easy Drive sunt special concepute pentru sofer, astfel incat sa poata imbunatati calitatea vederii purtatorului in timpul sofatului, mai ales in conditii meteo extreme sau de schimbari de lumina.

Confortul vizual al soferului va fi mult mai crescut si veti putea evita oboseala oculara. Lentilele sunt tratate cu antireflex Iron Drive ce va reflecta cea mai mare parte a luminii albastre.

Va recomand consultarea medicului oftalmolog pentru alegerea lentilelor potrivite pentru nevoile dvs. si pentru a va desfasura mult mai usor activitatile zilnice.

 

 

 

 

 

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tipuri de lentile de ochelari


Alte articole