Tente produce la comanda role si roti termorezistente

Categorie: Comunicate de presa

In ceea ce priveste mobilitatea si necesitatea unor solutii care sa mentina dinamica activitatilor, Tente este un nume de reper. Vorbim despre un producator de talie internationala care poate realiza la comanda roti si role diverse. Cele termorezistente sunt de asemenea parte din catalogul de oferte.

Tente Romania mentine de asemenea si departamentul de proiectare disponibil pentru publicul larg. Cei care au un anumit tip de roata sau rola de care au nevoie pot cere crearea acesteia de catre specialistii Tente.

Roti si role termorezistente

Aceasta caracteristica a rotilor si rolelor tine de rezistenta la anumite temperaturi fara ca produsul in sine sa fie afectat. Acestea sunt folosite in anumite domenii, de la cel alimentar la tehnica medicala sau alte industrii. In functie de domeniul anume si de alte caracteristici ce se impun, rotile termorezistente vor fi alese sa reziste si la 600 de grade Celsius. In acest fel, cresc si pretentiile legate de uzura, rezistenta sporita la utilizare si rulare pe suprafete diverse.

Putem sa ne gandim practic la domenii precum cel al pompierilor, la turantorii sau cuptoare de calire, unde diverse echipamente sunt mutate si transportate pe carucioare dotate cu roti. Acestea sunt mici elemente din acest context si totusi impun sa fie de o calitate premium, in caz contrar utilizatorul nu isi mai poate desfasura optim munca.

In functie de parametrii de definitie a modului in care vor fi folosite, rotile termorezistente pot fi proiectate sa reziste foarte bine la coroziune, sa aiba protectie pentru pardoseala, sa fie rezistente la substante chimice, aburi etc. Preferintele de acest gen vor insemna executii speciale de produse.

Consiliere in alegere

Tente se adreseaza persoanelor fizice sau juridice astfel ca orice este interesat de astfel de achizitii trebuie sa stie ca pot cere consiliere de specialitate. Echipa Tente este disponibila si in acest sens. In cadrul paginii oficiale produsele sunt dispuse pe categorii, cu explicatii, descrieri si detalii tehnice. Pentru a comanda, cei interesati vor apela la contact direct sau din online, cerand si parerea specialistilor. Pot fi comandate seturi sau un numar mai mare de roti si role.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tente produce la comanda role si roti termorezistente


Alte articole