Televizor Vortex: televizoare ieftine și bune

Categorie: IT & C

Dacă vrei să cumperi un televizor ieftin și bun atunci trebuie să iei cu siguranță în considerare un televizor Vortex.

Vortex este un brand românesc de televizoare, cunoscut încă din anul 1998. Sub numele Vortex se produc, însă, pe lângă televizoare, și aparate de aer condiționat. Unele dintre acestea sunt produse de Vestel și vândute sub numele Vortex. Mai precis, unele dintre aceste televizoare sunt produse în China, unde este ieftin procesul de producție. Acest lucru nu înseamnă însă că un televizor Vortex va fi de proastă calitate. Nu trebuie să uităm că și Apple își produce numeroase produse în China, chiar și unele high-end și premium.

Totuși, principalul avantaj al unui astfel de televizor no-name precum un televizor Vortex este prețul. Majoritatea televizoarelor Vortex pot fi achiziționate sub 1.000 de lei, ceea ce este o afacere foarte bună pentru mulți români!

În rândurile de mai jos vom recomanda câteva tipuri de televizor Vortex care merita cumparate chiar de la eMAG.

Televizor Vortex V32EP18, LED, 81 cm, HD, Negru

Caracteristici:

CI+ Inclus (EN 50221-1997)

Tehnologie D-led

Redare Multi Sistem

Compatibil cablu TV (470MHz)

Tuner DVB-T/C/T2

Stereo, 2x8W

Alege un televizor Vortex LED HD și redefinește modul în care urmărești programele tale preferate. Bucură-te de fiecare detaliu al culorilor și al sunetului îmbunătățit prin tehnologia de ultimă generație. Lasă-te purtat de un nou nivel al divertismentului la tine acasă.

Redai orice tip de conținut video, foto sau audio cu ajutorul porturilor USB și HDMI de pe dispozitivele tale portabile, fie că este un laptop, hard extern sau stick.

Meniu în mai multe limbi: engleză, română, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză (opțional);

Alte funcții: căutare automată; rearanjare programe memorate; temporizare oprire; ecran negru și oprire automată în lipsa semnalului; control complet din telecomandă.

Televizoare smart ieftine!

Televizor Vortex V24EZ1T, LED HD, 61 cm, Negru

Bucură-te de calitatea imaginilor redate pe diagonala LED de 61 cm. Televizorul beneficiază de o tehnologie de îmbunătățire automată a culorilor și a contrastului. Timpul mic de răspuns oferă cursivitate și dinamică cinematografică imaginilor redate.

Fie că te joci sau urmărești un film, ești mereu transpus în mijlocului acțiunii datorită imaginilor redate cât mai aproape de realitate.

Pentru rezultate deosebite ale imaginii și sunetului, poți adjusta setările video/audio direct din telecomandă în funcție de tipul programului pe care îl urmărești.

Ai opțiuni diverse de balansare a imaginii și reglare a sunetului dacă urmărești un film, o emisiune, un eveniment sportiv sau te joci pe consolă.


Alte articole