Te invitam pe terasa restaurantului nou!

Categorie: Comunicate de presa

Chiar daca nu ai aflat inca, iti spunem noi! Avem locatie noua la intrare in Mamaia si noi preparate delicioase. Putem spune ca avem un loc perfect pentru lins pe degete! Hai si tu la pizza, paste, salate, burgeri sau wrap-uri, oriunde iti doresti, chiar si acasa daca azi nu ai chef sa te aranjezi si sa iesi in lume. Iti recomandam in acest caz sa descarci aplicatia San Marco, ca totul sa decurga lin si sa iti fie mai usor. Daca ai de gand sa faci cinste vezi ca avem o super oferta cu pizza, la 3 pizza cumparate, noi iti oferim una gratis, de care vrei tu.

Ce aliment este perfect pentru pranzul acasa sau la birou? Ceva ce puteti manca rapid si din care sa va saturati este pizza, la San Marco gasiti cea mai buna pizza din Constanta. Pizza este coapta pe vatra in cuptor cu lemne si livrata super rapid de colegii nostri, tocmai pentru a ajunge fierbinte, numai buna de savurat. Desigur ca poti incerca si burgerii nostril, daca esti amator de nouatati, noi iti garanta ca o sa iti placa mult.

Cu servicul delivery Constanta, San Marco va livreaza cea mai buna pizza, paste, burgeri, wrap-uri si chiar deserturi in cel mai scurt timp. Iti promitem ceva delicios, atat la noi cat si la tine!

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Te invitam pe terasa restaurantului nou!


Alte articole