tBike donează 90% din venituri sinistraţilor din Moldova

4 august 2010

tBike face apel la firmele, organizaţiile şi persoanele din Timişoara şi din împrejurimi care doresc să fie alături de aceşti oameni să îşi îndemne angajaţii sau partenerii să participe la această acţiune umanitară.

Cei care doresc să facă donaţii mai mari, ori nu ştiu sau nu pot să folosească o bicicleta sunt invitaţi la staţia de biciclete proaspăt inaugurată la Scârţ - Loc Lejer (Strada Zoe Nr. 1), pentru a depune fondurile într-o cutie specială care va rămâne activă pe toată perioada verii. Aici va fi depozitat şi procentul de 90% din veniturile tBike.

Toţi cei care vor să spijine sinistraţii din Moldova sunt invitaţi să sune la 072-ia-tbike (adică 072-42-82453) în reţeaua Vodafone, sau la 0770-207-392, DigiMobil. De aici află unde e situat cel mai apropiat centru de închiriere tBike. Apoi, trebuie doar să meargă la centru pentru a ridica bicicleta.

Tarifele practicate de tBike încep de la doar 12 lei pentru o jumătate de zi şi 20 de lei pentru o zi întreagă, cu existenţa unor abonamente lunare care duc chiar până la un tarif de 4 lei/zi, mai ieftin decat transportul în comun.

tBike ÅŸi-a acceptat rolul de lider încercând, prin propriul exemplu, să îi sustină pe cei care ÅŸi-au propus să schimbe România în bine. Å¢elul serviciului de închirieri de biciclete este să devina, treptat, o alternativă ecologică la transportul în comun, prima de acest gen în România. La centrele noastre de închirieri se află liste pe care timiÅŸorenii pot semna pentru a ajuta la demersul tBike de creare al ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - tBike donează 90% din venituri sinistraÅ£ilor din Moldova

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro