Targul Taranului, deschis in Bucuresti de 1 Mai

29 aprilie 2010

Târgul Ţăranului/Earth Market, deschis la ARK Bursa Mărfurilor, va oferi bucureştenilor, pe 1 şi 2 mai, mâncăruri gătite pe loc, dar şi produse ecologice aduse din toată ţara. În cadrul Târgului Ţăranului este deschis şi atelierul culinar "La ciorbărie", unde vor fi preparate şi oferite doar supe şi ciorbe. Tot la acest târg este deschis un Centru de informare Slow Food, cu gemuri, sucuri, şerbeturi şi dulceţuri de la Convivium din toată ţara: Slow Food Turda/Cluj/Braşov/Bran-Moeciu/Brusturoasa Palanca/Bucureşti-Valahia Gusturilor/Bucureşti/Târnava Mare.

Cei care vor veni la târg vor găsi aici produse precum brânza de burduf cu busuioc, caşcavalul cu piper, pastramă de curcan şi de raţă, cu pâine de casă cu măsline, nucă sau tărâţe. Nu va lipsi nici ''tăria de la Florescu'', adică ţuică pălită şi palinca de la Chişe, precum şi vinuri ecologice de la Domeniile Franco-Romane.

Târgul poate fi vizitat sâmbătă între 9.00-17.00 şi duminică între 9.00-14.00.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro