Targul International Tehnic isi deschide portile la Cluj

17 aprilie 2007

A XV-a editie a Targului International Tehnic organizat de Expo Transilvania Cluj se va deschide marti si va dura pana sambata. Pe parcursul celor cinci zile, cei peste o suta de participanti - firme de profil si tara, dar si din Elvetia, Italia, Ungaria, Belgia, Germania - vor expune produse sau servicii din domeniul tehnicii, mai precis al ingineriei electrice, echipamente pneumatice si hidraulice, software industrial etc, potrivit Rompres.

In cadrul targului se vor putea vizita expozitia Expo Protect, organizata la aceasta editie pentru prima data, targul Ambient Electric, dar si Salonul National de Inventica, la care vor participa aproximativ 250 de inventatori.

     

Salonul Expo Protect vizeaza domenii specializate pe securitate si sanatate in munca si pe prevenirea si stingerea incendiilor, cele mai importante domenii pentru derularea in siguranta a oricarei activitati desfasurate in cadrul companiilor.
           

In opinia organizatorilor, Expo Protect este un instrument modern pentru promovarea firmelor si produselor existente pe piata, cat si de sustinere si suport a tuturor companiilor care activeaza in domeniile specifice.
        

Salonul de Inventica se bucura de o participare internationala si este organizat de Expo Transilvania in colaborare cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Camera de Comert si Industrie Cluj, precum si cu Societatea Inventatorilor din Romania.
      

Ajuns la ce-a de-a cincea editie, Salonul va aduna anul acesta aproape 300 de inventii - majoritatea brevetate sau in curs de brevetare - autorii lor fiind atat studenti, cat si academicieni cunoscuti.
     

Potrivit organizatorilor aceasta va fi cea mai mare si mai reusita editie a Targului International Tehnic.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro