Targul International Bucuresti isi deschide portile saptamana viitoare

28 septembrie 2006

Cea de a 32-a editie a Targului Tehnic International Bucuresti "TIB 2006" va avea loc in perioada 3-7 octombrie, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo. TIB reprezinta manifestarea fanion a industriei expozitionale romanesti, fiind organizat ca un targ tehnic ce abordeaza sectoarele industriei romanesti. Pentru ca dumneavoastra sa identificati mai usor domeniilor de interes, TIB 2006 este structurat pe saloane de energetica, inginerie electrica, automatizari, comunicatii si IT, auto, servicii, publicatii, media, metalurgie si sudura, cercetare, chimie si petrochimie etc.
 
Aceasta editie reuneste 951 de expozanti, din care 621 firme sunt romanesti si 330 din alte 26 de tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Cehia, Elvetia, Federatia Rusa, Franta, Germania, Israel, Italia, Japonia, Luxemburg, Marea Britanie, Republica Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Statele Unite, Turcia, Ucraina si Ungaria.
 
Isi manifesta interesul pentru piata romaneasca aceeasi parteneri externi traditionali. Din Germania participa la TIB aproximativ 120 de firme amplasate in pavilioanele 14 si 16. Din Franta participa 70 de firme amplasate in pavilionul 15, iar din Ungaria 28 de firme situate in pavilionul 1. Luxemburgul participa in premiera cu 5 firme care vor ocupa o suprafata de 100 mp. In total, suprafata ocupata este de 47.000 mp, dintre care 35.000 mp in interior si 12.000 mp pe platformele exterioare.
 
Totodata, in perioada 3-4 octombrie in salile Sadoveanu si Eminescu ale Centrului de Conferinte Romexpo se va desfasura cea de-a 6-a editie a Forumului International de Investitii "Aderarea la Uniunea Europeana - oportunitati sau constrangeri pentru investitiile directe?"
 
Forumul International de Investitii este un prestigios eveniment de afaceri organizat anual de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) in scopul atragerii si promovarii investitiilor in economie. Cea de-a sasea editie a acestui eveniment dedicat investitiilor straine, organizat de CCIR si ROMEXPO SA isi propune sa analizeze procesele care influenteza direct potentialul investitional si climatul de afaceri din Romania, la un interval de numai o saptamana de la prezentarea de catre Comisia Europeana a Raportului de tara.
 
Programul de vizitare al expozitiei este, zilnic, intre orele 10.00 si 18.00, iar in data de 7 octombrie intre orele 10.00 si 16.00. Accesul vizitatorilor este permis pe baza biletului de intrare sau a invitatiilor de specialist distribuite de expozanti si organizatori. Pretul unui bilet de intrare este de 6 lei noi, respectiv 60.000 lei vechi.

Nicoleta Margineanu
[email protected] 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro