Targul de Apartamente CONDOMINIUM 2007

18 ianuarie 2007

S-au terminat înscrierile la primul târg de apartamente din România, 28 de companii urmând să-şi expună ofertele de ansambluri rezidenţiale noi din zona Capitalei, dar si produsele financiare cu care acestea pot fi achizitionate. Companiile Pro Active Business Communication şi Plus Media organizează în perioada 15-18 Februarie 2007, la World Trade Plaza, prima ediţie a Târgului de Apartamente CONDOMINIUM.

Dezvoltarea explozivă a pieţei imobiliare româneşti de apartamente noi şi complexuri rezidenţiale de tip « condominium », precum şi interesul constant manifestat de investitorii români şi străini pentru acest domeniu, ne-a determinat să iniţiem primul târg specializat de profil. Conceptul evenimentului îşi propune să reunească, într-un spaţiu adecvat, firme care-şi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliar, al construcţiilor, precum şi din domeniul financiar-bancar.

Timp de 4 zile, expoziţia va reprezenta un pol de interes pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze un spaţiu confortabil, modern şi cu dotări de ultimă oră, într-un ansamblu rezidenţial prin oferte de locuinţe, financiar-bancare şi soluţii tehnologice.
În paralel, vineri, 16 februarie 2007, va avea loc o conferinţă de real estate, la care vor participa peste 100 de oameni de afaceri din domeniu, oficialităţi si ziaristi, la Sălile Beijing-Vienna din cadrul World Trade Center.
Conferinta este organizata cu sprijinul CEREAN, iar partenerul de excelenta al organizatorilor este ARAI (Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare).

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro