Targ pentru copii - Kidex, Romexpo, 31 mai - 3 iunie 2012

26 martie 2012

Targul pentru copii Kidex este programat la Romexpo, in Pavilionul Central, in perioada 31 mai - 3 iunie 2012. Organizatorii, ROMEXPO si Camerele de Comert si Industrie din Romania, au demarat deja campania de inscrieri, fiind invitate sa participe firme din tara si strainatate, din domeniile:


- Mobilier si decoratiuni pentru camera copilului

- Carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, centre de joaca, leagane, biciclete, triciclete

- Biberoane, tetine, suzete, inele dentitie, canute, boluri

- Igiena si cosmetice pentru mamici si copii

- Imbracaminte, incaltaminte, accesorii pentru copii

- Articole vestimentare pentru gravide

- Jocuri si jucarii

- Alimente, medicamente, vitamine, suplimente nutritive

- Carti si presa pentru copii, reviste, muzica

- Gradinite, after-school

- Cultura, arta, sport, teatre si cluburi sportive pentru copii

- Servicii pentru copii si viitori parinti (agentii de baby-sitting, asigurari medicale, asigurari de studii, servicii bancare, clinici medicale private, centre de pregatire pentru nastere)


"Editia din aceasta vara se va desfasura in Pavilionul Central (A) din cadrul Centrului Expozitional Romexpo si va oferi, asa cum v-am obisnuit, un program bogat de evenimente conexe din care nu vor lipsi: concursuri cu premii consistente, recitaluri, momente de balet, scenete de teatru, proiectii de film, spectacole inedite in interpretarea unor grupuri de copii, clovni si personaje de poveste, toate pentru mentinerea antrenului si a bunei dispozitii prilejuita de sarbatorirea Zilei Copilului. De asemenea, din program nu vor lipsi prezentarile de moda pentru copii si viitoarele mamici organizate de catre firmele expozante care vor lansa cu aceasta ocazie colectiile de vara", spun organizatorii.


KIDEX doreste sa vina in intampinarea nevoilor tinerilor familii cu copii prin prezentarea unei variate game de produse, articole si servicii, oferte promotionale, noutati in domeniu, tombole si concursuri cu premii intr-o ambientare potrivita si atractiva pentru toti cei ce doresc sa petreaca un sfarsit de saptamana agreabil, alaturi de cei mici.


Editia de vara se va desfasura, in aceeasi perioada cu TIBCO, Targul International pentru Bunuri de Larg Consum Bucuresti si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE IV. Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.expokidex.ro.

ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, avand ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Societatea este membra a Asociatiei Mondiale a Industriei Targurilor si Expozitiilor (UFI), a Aliantei Targurilor din Europa Centrala (CEFA) a Asociatiei Internationale de Auditare a Statisticilor Expozitiilor (CENTREX) si a Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania (ASOEXPO).

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro