Targ national de metalo-chimice la Mamaia

24 august 2006

Daca esti intreprinzator si vrei sa afli mai multe despre "mersul" pietei in domeniul metalo-chimic, nu omite Targului National de Metalo-Chimice (TINMEC), care va avea loc in perioada 13 – 17 septembrie 2006, in statiunea Mamaia. Evenimentul este organizat de Romexpo, in colaborare cu Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta. Aflat la cea de-a 31-a editie, TINMEC este un eveniment de referinta in peisajul expozitiilor specializate, deoarece abordeaza o tematica importanta in contextul viitoarei integrari europene a Romaniei. La aceasta editie vor participa 30 de firme care vor ocupa o suprafata de peste 680 mp, in cadrul Complexului Aurora.

Mentionam ca, in anii precedent, expozitia a fost structurata pe urmatoarele sectiuni: electrice, electronice, electrocasnice, corpuri de iluminat, articole de uz casnic si articole de uz gospodaresc. Nu au lipsit articolele chimice si petrochimice, articolele metalice, instalatii de incalzire si tehnico-sanitare, precum si cele din sticlarie si portelan. Pe lista mai putem trece articolele de papetarie, marochinarie scolara, cosmetice, bijuterii si gablonturi, jocuri, jucarii, ceramica de menaj si decoratiuni.

Dintre serviciile specializate oferite de Romexpo participantilor la manifestarea expozitionala amintim "Business Meeting Point", in cadrul caruia sunt facilitate intalniri prestabilite de afaceri. "Business Meeting Point" va functiona in cadrul Complexului Tenis Club IDU.

Programul de Matchmaking se incadreaza in categoria serviciilor oferite gratuit participantilor si are ca scop orientarea acestora in stabilirea si desfasurarea unui program de intalniri de afaceri cu specialisti in functie de domeniul de activitate si de interes.

Nicoleta Margineanu
[email protected]

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro