Targ de joburi la Cluj, pentru Nokia

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj organizeaza saptamana viitoare cel mai mare targ de locuri de munca, care se va desfasura in vederea atragerii de forta de munca pentru compania finlandeza Nokia, care deschide in judet o platforma de lucru. Potrivit directorului AJOFM Cluj, Daniel Don, este necesara angajarea a 1.300 de persoane pentru compania Nokia si firmele adiacente, care vor functiona in parcul industrial Tetarom III.

       

De asemenea, in vederea stabilirii detaliilor legate de targul de munca, conducerea AJOFM Cluj se va intalni cu reprezentantii companiei finlandeze. ''Durata bursei va fi mult mai mare decat de obicei, pentru ca vor veni multe persoane din afara Clujului, din intreaga tara, si trebuie sa le asiguram o perioada mult mai mare din zi. Voi discuta cu presedintele ANOFM strategia si voi cere ca pentru organizarea acestei burse sa se implice toate agentiile judetene din tara'', a afirmat Daniel Don marti, intr-o conferinta de presa.
      

Daniel Don a mai explicat ca o alta exigenta in organizarea bursei este impusa de buna reputatie a companiei Nokia in ceea ce priveste resursele umane.
            

''Este printre primele 20 de companii din Europa si din lume si nu ar fi putut ajunge astfel daca politicile de reusrse umane si de motivare a personalului nu ar fi existat'', a mai spus directorul AJOFM, care a adaugat ca dintre cei 500 de angajati ai Nokia, doar 100 vor avea studii superioare.
   

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro