Targ de case la Sphera Building Center

4 septembrie 2006

Intre 27 septembrie si 1 octombrie 2006, Sphera Building Center, organizeaza cea de a II-a editie a Targului de Case. Pe toata durata evenimentului, aproximativ 30 de exponanti (dezvoltatori de proiecte imobiliare, agentii imobiliare, constructori de case, institutii financiar bancare) vor prezenta cele mai atractive proiecte rezidentiale de case si apartamente, precum si solutiile de finantare aferente.

Organizatorii targului si-au propus sa transforme evenimentul intr-unul de referinta al pietei imobiliare romanesti, fiind asteptati peste 15.000 de vizitatori. In acest sens, manifestarea va oferi solutii integrate, astfel dorindu-se acoperirea tuturor asteptarilor clientilor, de la modelul de casa si pana la solutia de finantare, inclusiv consultanta gratuita din partea specialistilor. Din programul evenimentului mai fac parte o serie de dezbateri, organizate in incinta complexului Sphera. Printre temele propuse pentru aceste dezbateri se regasesc: aspecte legislative pe marginea constructiilor rezidentiale, dezvoltarea imobiliara a zonelor periferice ale Bucurestiului, integrarea ieftineste sau nu piata imobiliara, sisteme inteligente pentru locuinte si multe alte lucruri.

Totodata, pe intreaga perioada de desfasurare a targului, vizitatorii vor avea posibilitatea sa castige, prin tragere la sorti, o serie de premii constand in obiecte de mobilier si decoratiuni pentru casa. Printre expozantii care au confirmat deja participarea la aceasta editie a Targului de Case se enumera: Rotary Constructii, Touring Imobiliare, Fradin Imobiliare, Real Construction Company, Impact, Aced Construct, Acord Group. Alaturi de acestia se vor regasi si o serie de banci si companii de asigurare, precum Banca Romaneasca si Banca Comerciala Romana

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro