Targ de afaceri in franciza

17 ianuarie 2007

A treia editie a Salonului International de Franciza RoFrancize 2007 va fi gazduita, in premiera, de Complexul Expozitional ROMEXPO, in perioada 16-18 februarie 2007. Aceasta editie este rodul colaborarii intre doi lideri de piata – ROMEXPO SA si CHR Consulting, prima companie de consultanta dedicata operationalizarii francizei in Romania. Este un parteneriat creat din nevoia comuna de a oferi pietei romanesti de francize un eveniment catalizator al expansiunii pe care aceasta a cunoscut-o in ultimii ani.

Numarul sistemelor de franciza care opereaza in Romania a ajuns in 2006 la peste 220 (fata de 171 la inceputul anului 2005), reunind mai bine de 800 de aderenti care compun aceste retele. In martie 2006, cifra de afaceri generata de sistemele de franciza s-a ridicat la mai mult de 800 milioane de euro, in crestere cu 12% fata de jumatatea anului 2005. Atractivitatea investitorilor autohtoni pentru afaceri in sistem de franciza a crescut de la 43% in 2002 la 74% in 2007, completand apetitul francizorilor straini de a patrunde pe piata romaneasca.

Pana in momentul de fata, si-au anuntat prezenta la targ peste 40 de firme din Romania, Grecia, Portugalia, Italia, Statele Unite, Franta si Ungaria. Dintre numele cele mai cunoscute, amintim: Benvenuti, Cartridgeworld See Ltd, CHR Consulting, Elvila, Rodipet, Sabion Elen. Vor participa si firme precum F1 Pro Partner Engineering, furnizor de materiale promotionale oficiale ale echipelor de Formula 1, Fun Science System, organizator de petreceri trasnite cu experimente stiintifice pentru copii, Sky Photo Concept, companie ce ofera servicii de fotografie aeriana de joasa altitudine, Spaceart International, o firma ce poate muta universul intr-un dormitor, etc.

Numarul mare de contracte de parteneriat in franciza incheiate la editia de anul trecut a RoFrancize, ca si unicitatea evenimentului in peisajul targurilor si expozitiilor din Romania, sunt doar doua din argumentele solide care sustin evenimentul.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro