Tabloul afacerilor celor patru giganţi din piaţa de telecom locală în 2020, înainte de spargerea în două a grupului Telekom. Datoriile totale ale RCS&RDS Digi au crescut cu 35%, la 8 miliarde de. lei. Orange a avut cel mai mare profit net, chiar şi cu pierderile de peste 60 milioane de lei ale Orange Money

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Grupul francez Orange a fost şi în 2020 liderul pieţei locale de comunicaţii după venituri şi profitul net, la o distanţă considerabilă faţă de rivalii săi, chiar şi înainte de preluarea diviziei fixe a grupului Telekom România (fostul Romtelecom), opera­ţiune aşteptată să se finalizeze în toamna acestui an, arată datele raportate de companii care au devenit disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Tabloul afacerilor celor patru giganţi din piaţa de telecom locală în 2020, înainte de spargerea în două a grupului Telekom. Datoriile totale ale RCS&RDS Digi au crescut cu 35%, la 8 miliarde de. lei. Orange a avut cel mai mare profit net, chiar şi cu pierderile de peste 60 milioane de lei ale Orange Money“.

Etichete:

Alte articole