Studiezi oferta de premergatoare pentru copii? Iata de ce ar trebui sa alegi unul nou in defavoarea unuia second hand

Categorie: Comunicate de presa

Premergatoarele ii ajuta pe cei mici sa isi formeze reflexul de a sta in picioare si de a face primii pasi; utilizarea lor este esentiala pentru buna dezvoltare a celui mic. Primii pasi sunt motiv de mare bucurie in orice familie, insa aduc cu ei o multitudine de noi responsabilitati, de la grija ca micutul sa nu ajunga in locuri periculoase, la cea fata de eventualele mici accidente casnice care se pot petrece. Toate aceste cazuri pot fi evitate cu un strop de atentie in plus alocata ingrijirii celui mic, dar si a achizitionarii unui premergator pentru copii. Oferta este variata, iar multi dintre parinti se intreaba care sunt diferentele intre achizitionarea unui premergator nou fata de cea a unuia second hand.

Premergatoarele second hand pentru copii, un real pericol pentru acestia

Ce trebuie luat in considerare, odata cu intocmirea unei liste de oferte cu premergatoare pentru cel mic, este necesitatea achizitionarii unui produs nou, care sa prezinte garantia calitatii si sa fie sigur din toate punctele de vedere pentru cel mic. Asadar, exista mai multe feluri de premergatoare, dupa cu urmeaza:

  • Antepremergatoare: acestea ajuta la formarea reflexului de a sta in picioare al bebelusilor. Colorate si cu jocuri incorporate, aceste produse sunt recomandate a fi foslosite inaintea premergatoarelor de tip interactiv sau multifunctional.
  • Premergatoare interactive si mutifunctionale. Acestea sunt construite astfel incat sa il ajute pe cel mic sa invete sa mearga, acest lucru in timp ce ii distrage atentia prin joaca. Dupa cum bine se stie, jocul este cel mai usor mod de a invata si de a deprinde noi aptitudini.
  • Asadar, varietate exista; trebuie sa existe si un plan al parintilor atunci cand se decid sa isi intoarca privirea catre o astfel de investitie. Premergatoarele si antepremergatoarele second-hand au mai multe puncte slabe, cum ar fi:
  • Nu au garantia calitatii. Fiabilitatea este scazuta si nimeni nu poate garanta un ajutor in cazul in care acestea se defecteaza.
  • Nu sunt igienice. Odata achizitionat un produs second-hand, nu se stie cate persoane au avut acel produs inainte, sau cum l-au intretinut. De aceea, nu este indicat sa cumparati produse second-hand pentru copii. Oraganismele lor firave nu pot lupta cu bacteriile si virusii la fel ca organismele adulte, iar achizitionarea unui produs la mana a doua poate fi un real pericol.

Premergatoarele pentru cei mici, o investitie importanta

Luand in considerare faptul ca premergatoarele ii ajuta pe copii sa invete sa mearga, iar mersul este una dintre cele mai importante activitati din cotidian, este recomandat ca investitia sa fie facuta cerebral si luand in considerare toate punctele tari si slabe ale tuturor ofertelor existente pe piata.
DESPRE BABYNEEDS
BabyNeeds este un retailer online de produse pentru mame si copii, cu o varietate de oferte si preturi accesibile. In ceea ce priveste comenzile, acestea se pot realiza fie online, fie la numerele 0726.817.023 sau 0740.672.09, ori la office@babyneeds.ro. Livrarea produselor se face in 24-72 de ore de la lansarea comenzii, iar pentru sume mai mari de 150 de ron (in Bucuresti) si 500 de ron (in tara), transportul este gratuit.

###

» Preluat de pe LivePr.ro
Studiezi oferta de premergatoare pentru copii? Iata de ce ar trebui sa alegi unul nou in defavoarea unuia second hand


Alte articole