Star Storage, companie de IT fondată în urmă cu peste 20 de ani, cu afaceri de 29 mil. lei în 2022, intră în insolvenţă pentru a „restructura datoriile din perioada pandemiei de Covid-19”. Cătălin Păunescu, proprietar şi CEO: Este un pas strategic pentru stabilitate şi reechilibrarea operaţională.

10 decembrie 2023

În ciuda unei reveniri la profitabilitate în 2022 şi 2023, Star Storage fiind in acest moment o companie profitabilă, cu EBITDA pozitiv, efectele din trecut ale pandemiei au continuat să influenţeze negativ rezultatele şi stabilitatea financiară a companiei, urmând a afecta în continuare performanţa sa, dacă nu s-ar fi luat măsura declanşării procedurii de insolvenţă prin reorganizare.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Star Storage, companie de IT fondată în urmă cu peste 20 de ani, cu afaceri de 29 mil. lei în 2022, intră în insolvenţă pentru a „restructura datoriile din perioada pandemiei de Covid-19”. Cătălin Păunescu, proprietar şi CEO: Este un pas strategic pentru stabilitate şi reechilibrarea operaţională.".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro