Stagii de perfectionare in modelarea ciocolatei, realizate de ...

18 noiembrie 2010

Sub egida Asociatiei Nationale a Cofetarilor, Patiserilor, Ciocolatierilor si Gelatierilor (ANCPCG), la Constanta au fost lansate stagiile de perfectionare in modelarea ciocolatei si a zaharului. Sesiunile sunt realizate de maestrul cofetar Silvian Miron. Cu un palmares impresionant de medalii internationale castigate, acesta a decis, in calitate de formator acreditat TUV, sa isi impartaseasca experienta tinerilor cofetari, patiseri, gelatieri si chiar bucatari care isi doresc sa se perfectioneze, sa avanseze in cariera la un nivel superior.

Viitoarele stagii de perfectionare in arta ciocolatei, programate in luna decembrie 2010, la Constanta, isi propun sa atraga inscrieri din intreaga tara, pachetul oferind inclusiv cazare si masa, pe langa toate materialele, documentatie si materii prime necesare desavarsirii acestui program cu durata de 3 zile. Pe parcursul a 20 de ore, dintre care 5 ore de teorie si 15 de practica, cei care il vor urma vor avea sansa de a-si creste nivelul de pregatire profesionala, de a investi in valoarea personala pe plan profesional.

Castigul unui astfel de stagiu se cuantifica nu numai la nivel individual pentru cofetar, patiser, gelatier sau bucatar, dar si la nivelul cofetariei, patiseriei sau restaurantului unde acesta lucreaza. Avand un personal nu doar calificat, ci specializat, perfectionat, o astfel de unitate va avea posibilitatea de a oferi ceva in plus clientilor, de a-i surprinde cu totul placut, de a face fata exigentelor pietei, de a depasi concurenta prin transformarea in realitate, mult mai usor, a dorintelor clientilor.

"Perfectionarea nu este un moft, nu este doar pentru cartea de vizita, ci este o ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Stagii de perfectionare in modelarea ciocolatei, realizate de ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro