Spre ce ţări merg elevii români care studiază în străinătate: Tinerii români se orientează preponderent către SUA, dar Germania, Italia, Spania, Franţa, Australia, Coreea de Sud şi Japonia devin şi ele opţiuni. „Piaţa germană are anual nevoie de peste 400.000 de specialişti cu studii superioare.”

2 decembrie 2023

Tinerii români se orientează preponderent către SUA, dar apar pe hartă şi universităţi din Australia sau Asia în topul opţiunilor pentru studii superioare. Astfel, Germania, Italia, Spania, Franţa, Coreea de Sud şi Japonia au devenit opţiuni tot mai des luate în calcul de liceenii care doresc să îşi continue studiile în afara ţării, arată o analiză realizată de start-up-ul edtech Youni, care a dezvoltat platforma cu acelaşi nume prin care ajută elevii să îşi găsească facultatea potrivită în străinătate.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Spre ce ţări merg elevii români care studiază în străinătate: Tinerii români se orientează preponderent către SUA, dar Germania, Italia, Spania, Franţa, Australia, Coreea de Sud şi Japonia devin şi ele opţiuni. „Piaţa germană are anual nevoie de peste 400.000 de specialişti cu studii superioare.”".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro