Spectacolul brandurilor de lux, in acest week-end la Bucuresti

4 decembrie 2006

Cu un numar de 3.000 de persoane care castiga peste 8.000 de euro lunar, 13.000 de persoane cu venituri de 2.500 euro lunar, cateva zeci de mii care depasesc 1.000 de euro si cateva sute de milionari in valuta, Bucurestiul se poate mandri cu statutul de capitala a luxului. Astfel, in perioada 7-10 decembrie va avea loc la Romexpo prima editie a targului marcilor de lux Luxury Show din Romania.

Pentru acest eveniment organizatorii au investit o mare suma de bani, amenajarea pavilionului central costand 300.000 euro. La eveniment vor participa peste 100 de firme, prezentandu-si produsele, a caror valoare depaseste 25-30 milioane euro. Targul va cuprinde circa 200 de marci de tot felul - masini, bijuterii, iahturi, decoratiuni interioare, mobila, tehnologie de ultima ora si bineinteles o gama de haine de lux, apartinand unor designeri faimosi. Printre produsele expuse se vor afla masini luxoase, adevarate limuzine, precum Rolls-Royce, Lexus, Infiniti, Morgan, Jaguar si Hummer, ambarcatiuni de lux cu preturi de peste 1,5 milioane euro, elicoptere de un milion euro, o casa de cinci stele complet echipata si decorata cu mobilier marca Morozzo, rochii cu cristale si diamante folosite de Victoria's Secret.

Din cauza faptului ca obiectele expuse sunt foarte valoroase, pretul unora depasind un milion de euro, organizatorii au intarit securitatea. “Nivelul de securitatea va fi sporit. Vom avea un numar important de agenti de paza si mijloace tehnice speciale”, a precizat presedintele Romexpo, George Cojocaru.

Cei care doresc sa viziteze expozitia vor trebui sa scoata din buzunare 50 lei, pretul biletului de intrare. In afara de targul propriu-zis, vizitatorii vor putea participa la spectacole pirotehnice si artistice. Expozitia se va deschide pe data de 7 decembrie.
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro