SONY deschide la CES 2012 o noua era a produselor conectate

13 ianuarie 2012

Interconectare, imagini desavarsite si un sunet de inalta calitate sau mixul unic de produse electronice, continut si servicii online sunt doar cateva dintre aspectele care deosebesc tehnologiile uimitoare ale Sony la CES 2012.


Sony le permite utilizatorilor sa patrunda intr-o noua era a produselor interconectate, de la televizoare, playere Blu-ray, sisteme Home Cinema, tablete, smartphone-uri, pana la PC-uri, camere video si dispozitive produse audio. Cu o oferta extinsa de servicii online (programe TV, filme, jocuri sau muzica in cloud), Sony se concentreaza pe un acces mai rapid la un continut vast, asa cum isi doresc utilizatorii. Astfel, prin intermediul acestei convergente de hardware, continut si Internet, Sony propune o experienta noua de divertisment.


"Sony produce si ofera mai multe experiente de divertisment decat orice alta companie, din orice alt loc, " a declarat Sir Howard Stringer, Chairman, CEO si Presedinte al Sony Corporation, adaugand: "Vom continua sa cream cele mai bune produse din lume, de tipul celor care ii determina pe oameni sa se gandeasca la un Sony, cand se gandesc la viitor."
 

* Televizoare/ Sisteme Home Cinema
   Sony extinde gama televizoarelor BRAVIA si se concentreaza pe trei modele: entry-level BX, modelele din segmentul mediu EX si modelul de top HX. Modelele prezentate ofera imagini Full-HD (1080p) impresionante, cu luminozitate ridicata si un contrast remarcabil.


Sony dezvolta linia de produse cu ajutorul platformei Google TV, prin intermediul unui nou Network Media player si a unui Blu-ray Disc player. In plus, cele trei modele BRAVIA fac perfect legatura cu Google TV pentru o mai usoara utilizare.


* Imagini Digitale
   Sony prezinta 13 noi modele de camere Handycam, intre care si cea mai compacta camera video 3D cu doua obiective, HDR-TD20VE. Cea mai noua imbunatatire a camerelor Handycam este noul sistem de stabilizare a imaginii, numit "Balanced Optical Steady Shot."


Sony dezvolta, de asemenea, linia camerelor video cu proiector incorporat, lansand un nou model si accesorii ale acestuia, care prezinta performante audio ridicate, asemenea unei camere 3D (HDR-TD20V), in dimensiuni cu mult reduse.


Sony anunta si noile camere digitale Cybershot cu posibilitatea de captura nemiscata si o noua solutie post-shooting numita "Play Memories", care faciliteaza vizionarea, editarea, transmiterea prin e-mail, partajarea pe internet sau scrierea imaginilor pe disc dupa conectarea camerei la PC. In plus, stabilizatorul de imagine SteadyShot asigura imagini clare, bine-definite chiar atunci cand nu este folosit un trepied.


* Audio
Linia de playere Walkman MP3 se imbogateste cu noul model Walkman Z. Acest produs dispune de o interfata particularizata si noi optiuni de conectare la Android Market. Continutul media poate fi redat wireless pe orice dispozitiv compatibil DLNA, sau prin HDMI pe televizoarele BRAVIA.

* VAIO
Linia de notebook-uri Sony VAIO isi continua evolutia pentru a oferi mai multe optiuni de divertisment si noi variante de design, care sa permita o productivitate si o mobilitate mai mare pentru consumator. La CES 2012, Sony a lansat o serie de noi tehnologii si prototipuri, care variaza de PC-uri si notebook-uri cu design slim pana la sisteme PC all-in-one dotate cu tehnologia BRAVIA si care ofera o experienta 3D fara ochelari.

 

* Smartphone-uri
Noul Sony Xperia ion este primul smartphone LTE, dotat cu un ecran HD de tipul Reality Display de 720 de pixeli, sustinut de Mobile BRAVIA. Este subtire, cantareste putin, iar carcasa din aluminiu ascunde o camera de 12MP cu timp rapid de raspuns. Mai mult, noul model Xperia S ofera o experienta Full HD, imagini 3D si multe altele.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro