Solutii de finantare pentru IMM-uri si incubatoare de afaceri

Templus Advertising, in parteneriat cu Federatia Patronatelor IMM Centru, organizeaza, in data de 29 iunie, intre orele 9:00-17:00, la Poiana Brasov, seminarul cu tema “Solutii de finantare pentru IMM-uri si incubatoare de afaceri din Regiunea Centru”. In cadrul evenimentului se vor dezbate probleme legate de finantarea intreprinderilor mici si mijlocii ... luand in calcul toate liniile de finantare pentru acest segment - credite, programe de finantare externe, granturi, programe de finantare de la bugetul de stat, dar si probleme legate de finantarea Start-up-urilor.

Obiectivul urmarit de aceasta manifestare este acela de promova produsele si serviciile oferite de institutiile financiar-bancare intreprinderilor mici si mijlocii si celor care vor sa initieze o afacere, dar si de a crea un dialog direct intre oficialitati, bancheri si oamenii de afaceri, pentru a gasi cele mai viabile mijloace de colaborare. De asemenea, fiind un dialog direct cu toti cei interesati de ofertele bancilor participante, reprezentantii acestora pot raspunde punctual fiecarei solicitari si pot afla direct de la sursa care sunt problemele pe care le intampina intreprinzatorii la accesarea creditelor.

Totodata, se va analiza, impreuna cu oficialii BNR si ai Ministerului Finantelor Publice, situatia generata de reglementarile si normele actuale impuse de acestia bancilor comerciale. in cadrul seminarului „Solutii de finantare pentru IMM-uri si incubatoare de afaceri” se vor dezbate urmatoarele teme: creditarea IMM-urilor; finantarile Start-up; garantarea creditelor; legislatia din domeniul financiar-bancar; eficientizarea sistemului de plati si platile on-line; comertul electronic; care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurga un solicitant de credit si cum se intocmeste un dosar de credit; cardurile bancare; creditele de refinantare; sunt pregatite bancile pentru integrare?.

Seminarul va fi impartit in 3 paneluri:
- Panelul I: IMM-urile in contextul economico-social actual
- Panelul II: Produse financiar-bancare si servicii pentru IMM
- Panelul III: eBusiness, produse si servicii moderne de plata, consultanta

La eveniment vor participa oficiali din cadrul Guvernului Romaniei, Agentiei pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Ministerului Finantelor Publice, Bancii Nationale a Romaniei, Delegatiei Comisiei Uniunii Europene in Romania, Autoritatii Nationale a Vamilor, reprezentanti ai celor mai importante banci de pe piata romaneasca, ai fondurilor de garantare a creditelor pentru IMM (FNGCIMM), consultanti financiari si oameni de afaceri.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro