Solutia pentru relatiile la distanta: perna care reda bataile inimii persoanei iubite

Categorie: Afaceri

Compania Little Riot spera sa dea lovitura cu acest dispozitiv inteligent care incearca sa aduca mai aproape cuplurile de indragostiti, daca nu fizic, atunci cel putin teoretic.

Pillow Talk reprezinta o perna cu un difuzor integrat care transmite in timp real bataile inimii persoanei iubite. De fiecare data cand utilizatorul isi va pune capul pe perna, va putea asculta ritmul neintrerupt al inimii, creand astfel iluzia de apropiere, indiferent de distanta dintre cele doua persoane.

Produsul a fost initial un proiect universitar creat de Joanna Montgomery; in anul 2012, cand a aparut, s-a bucurat de o reputatie surprinzatoare, ajungand la 43.000 de fani pe Facebook. Joanna a reusit sa stranga aproximativ 200.000 $ si momentan este in cautarea altor surse de finantare pentru a putea concretiza proiectul.

Idealul sau este de a schimba modul in care oamenii se raporteaza in prezent la tehnologie pentru a comunica. „Imi doresc sa creez conexiuni discrete si senzatia reala de prezenta a persoanei iubite; asta nu se poate obtine privind incontinuu la un ecran”, a adaugat Montgomery.

Sursa: Tech Crunch


Alte articole

Adauga comentariu