Softul de administrare hotel si suportul atat de necesar

12 aprilie 2023

Multisoft este un partener de incredere, ce iti ofera solutii ideale pentru afaceri de succes. Multisoft este o companie romaneasca cu o bogata experiente in domeniul IT care inca de la infiintare (anul 1991), s-a axat pe oferirea unor solutii informatice integrate, care asigura, pe langa modulele de management hotelier, vanzari restaurant. Pe langa aceste solutii fiabile, care se adapteaza usor oricarui domeniu de activitate, Multisofr iti ofera si suportul de care ai nevoie, oricand pentru a-ti raspunde intrebarilor si a te lamuri cu orice neclaritate. Alege un soft de gestiune hoteliera integrat, de la Multisoft si noi iti asiguram dezvoltarea afacerii tale.

Departamentul de suport sau relații clienți este important in orice afacere cu atat mai mult cand utilizezi un soft de gestionare hotelier, care implica o serie de proceduri precum gestionarea rezervarilor, facturarea, sistemul de management, starile camerelor si multe altele. Softurile de rezervari hotel sunt destul de complexe, de aceea pot interveni situații in care ai nevoie de ajutor de la specialisti, iar pentru acest lucru, noi suntem acolo, disponibili si dispusi sa rezolvam orice problema, in orice moment. Toate softurile dezvoltate sub brandul SOLON sunt personalizabile 100%. Foarte usor se adapteaza necesitatilor dvs.

In cazul in care folosesti unul dintre softurile de la Multisoft este foarte important de stiut ca beneficiezi ajutorul si sustinerea noastra in orice moment. Rezolvam orice problema intervine in activitatea de zi cu zi si te ajutam sa iti continui activitatea in ritmul normal, cu care tut e-ai obisnuit.

Suntem alaturi de tine in drumul spre succes si iti oferim cele mai bune oportunita de a-ti dezvolta afacerea din toate punctele de vedere!

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Softul de administrare hotel si suportul atat de necesar

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro