SIVECO Romania va furniza continut educational multimedia pentru ...

6 august 2010

20 de licee din Republica Moldova vor beneficia de soft educational asigurat de SIVECO Romania, potrivit unui acord incheiat recent la Chisinau.

Acordul a fost semnat de Ministrul Educatiei, Leonid Bujor, si Florian Ciolacu, Vicepresedinte Vanzari Internationale in cadrul SIVECO Romania. La eveniment au participat Victor Bodiu, Ministru de Stat, reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Sefi ai Directiilor Raionale/Municipale de Invatamant.

Proiectul prevede implementarea de continut educational multimedia ca parte a procesului de modernizare a invatamantului din Republica Moldova.

Lectiile AeL eContent vor acoperi disciplinele matematica, fizica, biologie, chimie, limba romana si limba rusa. In cadrul proiectului au fost incluse 20 de licee din 15 raioane (Cahul, Causeni, Cimislia, Criuleni, Drochia, Falesti, Glodeni, Hincesti, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Orhei, Straseni, Telenesti si Ungheni), precum si din municipiile Chisinau si Balti.

Costurile de implementare a proiectului pilot desfasurat in Republica Moldova vor fi suportate de SIVECO Romania. Acesta se va desfasura pe parcursul anului de studii 2010-2011.

„Suntem siguri ca si acest proiect va contribui la dezvoltarea invatamantului preuniversitar din Republica Moldova. Compania noastra a mai furnizat suport Agentiei de Evaluare si Examinare in gestionarea activitatilor specifice examenelor de bacalaureat si de absolvire a gimnaziului. Implementarea integrala a Sistemului Automatizat de Prelucrare a Datelor in sesiunea de examene 2010 a asigurat buna desfasurare a examenelor de bacalaureat si a demonstrat eficienta sa. Pe parcursul anilor 2006-2007 am asigurat impreuna cu Ministerul Educatiei implementarea in 64 de institutii de invatamant din Republica Moldova a unui sistem destinat instruirii asistate de calculator”, a declarat Florian Ciolacu.

Despre SIVECO Romania ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - SIVECO Romania va furniza continut educational multimedia pentru ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro