SIVECO Romania prezinta la Congresul Cadrelor Didactice solutiile ...

31 august 2010

In statiunea Eforie Sud are loc al XXXI-lea Congres al Asociatiei Generale a Invatatorilor din Romania (AGIRo) si al Cadrelor Didactice Romane de peste hotare, eveniment sponsorizat de SIVECO Romania.

Peste 1.000 de invatatori, educatori si profesori dezbat problemele educatiei, dezvoltarea profesionala prin cursurile de formare si constituirea departamentelor si echipelor pentru diferitele proiecte educationale internationale, nationale sau regionale.

Deschiderea congresului a avut loc in 28 august la Teatrul "Oleg Danovski" din Constanta, iar lucrarile se desfasoara in Eforie Sud, pana astazi, 31 august. La congres participa oficiali din Ministerul Educatiei din Republica Moldova, reprezentanti ai Asociatiei Generale a Invatatorilor din Romania - filiala Republica Moldova, cadre didactice de etnie romana din Ungaria, Transcarpatia, Bucovina de Nord, Basarabia de Sud, Transnistria, Republica Moldova, Bulgaria, Macedonia, Albania, Timoc-Morava, Banatul Sarbesc, care apara in comunitatile lor frontierele limbii romane.

In cadrul sectiunii "Materiale educationale, carte scolara, soft educational", SIVECO Romania a prezentat solutiile sale de eLearning. "Produsele noastre educationale acopera o arie extrem de larga, de la crearea de continut educational interactiv la dezvoltarea de platforme de eLearning si portaluri educationale si se adreseaza unui public extrem de variat - elevi, profesori, studenti, angajati, factori de decizie din sistemul de invatamant. Solutia de eLearning AeL este utilizata la ora actuala in peste 15.000 de scoli din Europa, Orientul Apropiat, Africa si CSI. Biblioteca AeL eContent contine peste 3.700 de lectii interactive, ce acopera 21 de materii si include peste 16.000 de momente individuale de invatare", a declarat Viorel Jigman, eLearning Project Manager in cadrul SIVECO ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - SIVECO Romania prezinta la Congresul Cadrelor Didactice solutiile ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro