Simona Crăciun, fondatoarea Tort de Bezea, s-a extins în industria îngheţatei. A investit circa 150.000 de euro în laboratorul de producţie şi primele dozatoare sub marca Zambotti. Tort de Bezea a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 2,6 milioane de lei

16 septembrie 2024

Simona Crăciun, o tânără din Bucureşti care a intrat în lumea antre­prenoriatului în 2016 cu un atelier de torturi artizanale pe bază de bezea, numit chiar Tort de Bezea, s-a extins acum în industria îngheţatei prin preluarea Zambotti, brand pe care a pariat deja 150.000 de euro.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Simona Crăciun, fondatoarea Tort de Bezea, s-a extins în industria îngheţatei. A investit circa 150.000 de euro în laboratorul de producţie şi primele dozatoare sub marca Zambotti. Tort de Bezea a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 2,6 milioane de lei".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro