Signal Cert si Signal Easy Cert- doua noi ...

11 august 2010

SIGNAL IDUNA are in vedere diversificarea portofoliului de asigurari de viata, urmarind sa raspunda cat mai bine necesitatilor reale de asigurare ale romanilor. Asigurarile de viata Signal Iduna ofera protectie beneficiarului si familiei acestuia, acoperind cheltuielile financiare generate de aparitia unui eveniment nefericit. Asiguratii Signal Iduna beneficiaza de siguranta financiara in momentele neprevazute, care implica de cele mai multe ori cheltuieli greu de sustinut din veniturile lunare ale familiei.
Signal Cert este un contract de asigurare flexibil si unic, fiind o forma optima de economisire si de protectie prin asigurare, pe toata durata contractului. Siguranta capitalului este data de politica de investitii si de forta financiara a companiei Signal Iduna, suma asigurata fiind garantata in orice conditii, incluzand o dobanda tehnica garantata de 3,5% pe an. Pe langa dobanda tehnica garantata, Signal Iduna Asigurari de Viata ofera asiguratilor participarea la profitul companiei.
Signal Easy Cert, cel de-al doilea produs lansat de Signal Iduna in aceasta perioada este o asigurare de viata cu acumulare de capital, asemanatoare cu Signal Cert, pentru care nu se face evaluarea medicala a asiguratului la incheierea contractului de asigurare.
Asigurarile de viata Signal Iduna le ofera clientilor siguranta, confortul, garantia si flexibilitatea de care acestia au nevoie. Prin cele doua asigurari de viata, Signal Cert si Signal Easy Cert, asiguratii Signal Iduna beneficiaza de o serie intreaga de beneficii si de avantaje. Capitalul este protejat impotriva inflatiei prin majorarea sumei asigurate cu coeficientul de inflatie, iar la sfarsitul contractului sau la producerea evenimentului asigurat, beneficiarul primeste: ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Signal Cert si Signal Easy Cert- doua noi ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro