Sfaturi pentru alegerea unor cosmetice hoteliere de calitate

Categorie: Comunicate de presa

Mentinerea unor standarde inalte in cadrul unitatii hoteliere este de o importanta majora pentru cei care doresc sa pastreze prestigiul spatiului pe care il administreaza. Marea majoritate a oaspetilor pun un accent deosebit pe curatenie si pe conditiile ce li se ofera atunci cand beneficiaza de serviciile de cazare ale unui hotel sau ale unei pensiuni.

Asadar, cei care trebuie sa bifeze achizitionarea de produse cosmetice hoteliere trebuie sa acorde o atentie sporita selectarii acestora, dar mai ales sa se axeze pe principiul calitatii, pentru a raspunde in totalitate nevoilor pe care le au turistii. In acest sens, expertii Clinit ies in intampinarea tuturor cu o serie de produse ce acopera totalitatea cosmeticelor hoteliere necesare – cele pentru camera, baie etc. La accesarea site-ului clinit.ro utilizatorii vor descoperi doua game largi de produse cosmetice hoteliere – SENSE si BOTANIKA. Fiecare dintre acestea propun diverse seturi sau consumabile necesare pentru confortul deplin al celor ce poposesc in cadrul unitatii hoteliere.

Ce trebuie sa vizeze o alegere inspirata a cosmeticelor pentru hotel?

Cumparatorii trebuie sa stie ca in afara de numeroasele fragrante imbietoare existente pe piata, exista un element definitoriu de care ar trebui sa fie definita decizia de achizitie si anume mixul optim de design, gramaj si cost. Cei care deja conduc o astfel de unitate de ani buni stiu deja ca ar putea sa fie daunator un compromis intre aceste aspecte mentionate, mai ales cand este aplicat pe termen lung.

Consistenta pe care o prezinta categoria de produse cosmetice hoteliere de cumparat reprezinta un aspect important de urmarit cand vine vorba despre o astfel de achizitie. Aceasta trebuie sa fie potrivita, dar cel mai important sa fie prietenoasa in contact cu pielea. Sunt preferate in aceasta privinta produsele ce au in componenta ingrediente naturale, intrucat scad considerabil sansele de a irita pielea celor mai sensibili.

In functie de perioada pentru care solicita cazare clientii, administratorii de hotel ar trebui sa se orienteze dupa gramajul potrivit pentru samponul, gelul de dus si celelalte cosmetice vizate. Asigurarea tuturor celor necesare si in cantitatile corespunzatoare tine de responsabilitatile celor ce se ocupa cu gestionarea lor.

De atentia pe care o acorda acestia depinde si daca raportul dintre pretul platit si calitate este unul pe masura, satisfacator. In acest sens, alegerea unui magazin fizic, respectiv online, care sa tina cont de trebuintele ce vizeaza linia de cosmetice horeca este imperios necesar. De-a lungul activitatii sale pe piata din Romania, CLINIT a fidelizat un numar considerabil de clienti, detinatori de astfel de unitati, iar asta se datoreaza atentiei acordate cerintelor acestora si in general ale pietei.

produse cosmetice hoteliere

Sfaturile experilor CLINIT pentru alegerea de produse cosmetice hotelire si greseli de evitat

Se intampla deseori ca aceasta categorie de produse sa fie subestimata, raportat la intregul arsenal de servicii puse la dispozitie de o unitate hoteliera. In general, cei care opteaza pentru unitatile low-cost se declara nemultumiti fie de calitatea joasa a acestora, fie de lipsa totala a lor.

Un bun inceput il reprezinta intelegerea faptului ca produsele premium vizeaza un pret in raport cu calitatea. Un produs foarte ieftin nu va corespunde nevoilor pe care le au oaspetii si nici nu se va ridica la prestigiul hotelului. Asadar, de preferat este ca alegerile se fie orientate mai ales spre calitate. Greseala de a alege ieftin mai presus de alte aspecte are consecintele sale.

De asemenea, cei care nu stabilesc printre prioritati exprimarea respectului fata de cei care poposesc in unitatea lor, prin asigurarea celor mai bune conditii, acestea depasind partea ce tine de produse cosmetice, trebuie sa se astepte la rezultate asemenea. Spre exemplu, curatenia trebuie realizata intotdeauna la cele mai inalte standarde, cu  detergenti si dezinfectanti care sa nu afecteze sanatatea oaspetilor. Acesta este un lucru general valabil si nu vizeza numai hotelurile sau pensiunile care au un anumit prestigiu.

Inca o greseala de evitat este cea care se refera la realizarea unor planuri pe termen scurt cu privire la orice alegere pe care o au de facut managerii de hotel. In nici un caz nu este mai avantajoasa luarea in considerare a costurilor pe o perioada scurta de timp. Economiile pot fi facute in fapt numai pe termen lung, cu posibilitatea ca gama de produse cosmetice hoteliere achizitionate sa faca parte din categoria premium.

Sunt aspecte pe care orice administrator de hotel ar trebui sa le analizeze inainte de a lua o decizie cu privire la tot ce tine de produsele cosmetice hoteliere, dar si la celelalte necesare in acest domeniu. Cei interesati pot comanda seturi accesibile, definite de calitate, de pe clinit.ro.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Sfaturi pentru alegerea unor cosmetice hoteliere de calitate


Alte articole

Adauga comentariu