Sezamo ia un nou manager din echipa Bolt: Cristian Sălceanu este noul country manager al supermarketului online ceh în România

29 noiembrie 2023

Supermarketul online Sezamo, parte din grupul ceh Rohlik, a găsit un nou country manager pentru operaţiunile din România, de data aceasta un manager local pe care l-a recrutat din echipa Bolt România – compania estoniană care oferă servicii de ride-hailing, dar şi o aplicaţie de comandă de mâncare, ce include şi un minisupermarket online. Este vorba de Cristian Sălceanu, care a ocupat în ultimii aproape patru ani funcţia de country manager pentru Bolt în România. Acum el a preluat poziţia de country manager pentru Sezamo România de la Gabriel Makki, care este şi CEO al operaţiunilor grupului în Ungaria – Kifli - şi care a condus şi businessul din România pentru câteva luni, după plecarea lui Tomáš Chadzivasilis - cehul care a pus bazele grupului Rohlik pe plan local.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Sezamo ia un nou manager din echipa Bolt: Cristian Sălceanu este noul country manager al supermarketului online ceh în România".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro