Seturi creative Disney cu nisip kinetic și pictură cu nisip colorat, pe HappyArt.ro

Categorie: Comunicate de presa

Descoperă cele mai noi și mai interesante seturi creative pentru copii în magazinul online HappyArt.ro! În prim-plan vei descoperi provocarea picturii cu nisip colorat, noul trend în materie de activități creative pentru copiii de orice vârstă, chiar și pentru adolescenți. Seturile de pictură cu nisip colorat sunt disponibile în foarte multe variante, doar seturi creative originale, realizate de producători de top și importate în România chiar de firma care deține magazinul online HappyArt.ro – implicit, te vei bucura de cele mai mici prețuri!

Pentru copiii de 3 – 10 ani există numeroase variante de seturi Disney autentice, dar și cu alte personaje din povești și desene animate. Pictura cu nisip colorat a devenit cunoscută relativ recent mai întâi în centrele de activități pentru copii, dar acum iată că este disponibilă pentru utilizare acasă, în cele mai bune condiții. Seturile comandate online de pe happyart.ro pot fi livrate rapid prin curier oriunde în România.

Foarte interesante sunt și seturile de pictură cu nisip colorat ceva mai complexe, care pot reprezenta o activitate antistres chiar și pentru adulți! De asemenea, astfel de seturi sunt ideale de a fi realizate în echipă, de copii și părinți, o excelentă activitate în familie!

În contextul pandemiei, copiii au acces la puține variante de divertisment altfel decât implicând tehnologia digitală. Cumpărând astfel de seturi creative online, copiii au acces la propriul centru de activități chiar acasă! Pictura cu nisip colorat îi va atrage, rezultatele îi vor încânta și le vor crește stima de sine. Planșele finale pot fi expuse în camera copiilor sau pot fi colecționate.

Iată un exemplu de produs popular pe HappyArt.ro: Prințese Disney – Ariel, Cenușăreasa, Albă ca Zăpada, Jasmine, Set creativ pictură care conține 4 planșe cu licență Disney 11,75 x 16,5 cm, 4 suporți carton pentru planșe, 4 folii protecție resigilabile, 16 tuburi nisip multicolor, o pensetă.

“Cu ajutorul picturii cu nisip colorat, copiii isi vor dezvolta atentia asupra detaliilor, indemanarea, imaginatia, creativitatea si, nu in ultimul rand, simtul artistic. Culorile folosite in modelul de prezentare sunt cu titlu informativ, voi va puteti folosi propria imaginatie. Prima data se dezlipeste conturul desenului, apoi restul segmentelor. Pentru contur folositi doar nisipul negru. Va recomandam sa incepeti cu nisipul mai inchis la culoare, apoi cu cel mai deschis, lasand spre final culorile alb, crem, galben”, se menționează pe HappyArt.ro.

Din același magazin online se pot comanda și seturi cu nisip kinetic, de asemenea existând produse cu licență Disney. Nisipul kinetic este deja foarte popular în România, copiii adorând să se joace cu acest material. Seturile de nisip kinetic de la HappyArt.ro includ forme și accesorii care îi vor ajuta pe copii să sporească distracția, iar activitățile de joacă vor dura și mai mult, fiind și mai plăcute. Toate produsele sunt disponibile în prezent la prețuri promoționale.

.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Seturi creative Disney cu nisip kinetic și pictură cu nisip colorat, pe HappyArt.ro


Alte articole