Se pot face bani serioși din pariuri sportive?

Categorie: Comunicate de presa

Majoritatea pasionaților de sport au încercat măcar o dată să plaseze un pariu pe echipa preferată. Există, în schimb, pasionați de sport care pariază constant și obțin profituri din pariurile sportive. Mulți pariori la început de drum se întreabă dacă se pot face bani reali din pariurile sportive.

Cu siguranţă acest lucru este posibil și ca dovadă există pariori profesioniști care trăiesc doar din pariuri sportive. Este drept că nu este ușor să atingi acest nivel, dar nu este imposibil. Pentru a reuși să câștigi constant din pariurile sportive este necesar să urmezi niște reguli și să iei în considerare câteva aspecte.

Setează-ți profitul

În primul rând, trebuie să știi câți bani vrei să pariezi lunar și să îți setezi un profit pe care să îl atingi după o anumită perioadă. Acest aspect se referă la money management, care este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim de profituri constante din pariuri sportive.

Pariorii profesioniști recomandă ca investiția în pariuri sportive să nu depășească 10% din veniturile tale lunare. Fie că alegi să pariezi 10% din veniturile tale lunare sau mai puțin, nu trebuie să depășești suma pe care ți-ai propus să o pariezi în nicio situație. De asemenea, în funcție de profitul pe care dorești să îl realizezi îți alegi și strategia de pariere.

Există strategii de pariere pentru pariorii cu apetit crescut pentru risc și buget mai mare și strategii pentru pariorii cu un apetit scăzut pentru risc si buget mai mic. Dacă ai un buget mai mic, este evident că nu poți folosi strategii precum Martingale sau Fibonacci deoarece vei falimenta banca pentru pariuri rapid.

Pe ce sport să pariezi?

Un alt aspect important este sportul pe care alegi să pariezi și analiza acestuia. Este esențial să cunoști sportul pe care pariezi pentru a ști ce și cum să pariezi. Fără a cunoaște sportul înainte să pariezi înseamnă să pariezi strict la noroc, iar pentru a obține profit din pariuri sportive trebuie să diminuezi șansele care țin de noroc și să amplific șansele care țin de tine ca și parior.

De asemenea, nu paria fără să analizezi meciul sau jucătorii înainte. Trebuie să afli câteva detalii despre istoricul echipei și al jucătorilor, să cunoști forma acestora, terenul pe care joacă, dacă se descurcă mai bine în deplasare sau acasă și profilul echipei adverse. Pentru a alege cea mai bună strategie trebuie să testezi mai multe strategii și să vezi care ți se potrivește.

Unde să pariezi?

Recomandat este sa jucați online deoarece aici dispuneti de o oferta mult mai amplă de pariuri sportive. Alege-ți întotdeauna o agenție serioasă precum Netbet, iar pentru deschidere unui cont nou beneficiați și de bonus substanțial. Descoperă cum pe pagina cum imi fac cont la Netbet.


Alte articole