Schimbarea de display la un iPhone 6 si cum te pot ajuta cei de la Glassgsm

Categorie: Comunicate de presa

iPhone 6 este unul dintre tipologiile de smartphone-uri destul de populare in zilele noastre. Insa la fel ca si alte tipuri, este predispus la probleme cauzate de neatentie. Spargerea unui astfel de device este o situatie destul de comuna. Cu o rezistenta limitata, acestea ajung sa sufere defectiuni mai cu seama la nivel de display, intrucat carcasele sunt destul de dure, insa nu acelasi lucru se poate spune despre sticla si fatada lui.

Un soc mecanic, o miscare brusca, o cazatura de la inaltime sunt situatii in care displayul are de suferit. In functie de cat de puternic este impactul, display-ul are de suferit in proportie mai mare sau mai mica. Insa solutia este aceeasi, de reparatie prin inlocuire.

Inlocuire de display la Glassgsm

Trebuie sa stii ca o reparatie display iPhone 6 inseamna recomandarea de a inlocui display-ul. Sunt si cei care considera ca aplicarea de sticla pe suprafata va mentine display-ul asa cum este, limitand extinderea de crapatura. In fapt aceasta solutie de moment si ieftina aparent nu face decat sa amane ceea ce de fapt trebuie realizat si anume inlocuirea completa a display-ului.

Nu trebuie sa te sperie faptul ca ai ceva de inlocuit la smartphone. Acest tip de reparatie este comun, simplist si fara probleme. Cel putin cand te vei baza pe profesionisti precum cei de la Glassgsm, totul decurge rapid si cu un rezultat multumitor. Acestia dispun si de display-ul in sine pe care il achizitionezi separat, de calitate incontenstabila, chiar si original.

Cu indemanare, pricepere, experienta dobandita de-a lungul timpului, schimbarea de display se va realiza in cel mai scurt timp. Trebuie sa stii ca dispun si de solutii speciale si lucreaza igienic, pentru ca la final nici sa nu iti dai seama ca telefonul a trecut prin service.

Experienta aici se continua si cu folia primita cadou, ca drept dovada ca se preocupa de multumirea fiecarei persoane ce le trece pragul. In plus, la fel ca la orice alta reparatie de care ai parte aici, vei primi si garantie ca demonstratie a faptului ca lucreaza responsabil si tin cont de calitatea rezultatului durabil de altfel.

Nu te ghida dupa pret

Paote ca te-ai lamurit si pana acum: ce este ieftin nu se asociaza automat cu ceva prost calitativ, cum ceva scump nu reflecta de fiecare data calitatea. Se aplica si aici acest concept. Astfel, nu te seta pe ideea de a tria service-urile in functie de costurile implicate in a repara display-ul iPhone-ului tau.

Cei de la Glassgsm iti vor oferi si consiliere, posibilitate de a repara chiar si cand nu te prezinti personal la service ci trimiti dispozitivul mobil prin curier. Tine cont de toate detaliile si apoi cantareste in ce masura pretul practicat este sau nu unul rezonabil. Ceea ce pare mai ieftin poate insemna un risc pentru tine mai tarziu, cand constati o proasta lucrare si trebuie sa te intorci in service pentru o a doua reparatie.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Schimbarea de display la un iPhone 6 si cum te pot ajuta cei de la Glassgsm


Alte articole

Adauga comentariu