"Saptamana frumusetii" pe SanatateaTV.ro

6 septembrie 2010

Frumusetea poate avea o semnificatie diferita pentru fiecare dintre noi. In timp ce unii o percep ca pe inglobarea unor trasaturi estetice perfecte, altii vorbesc despre frumusetea sufleteasca, ca un atu al increderii in sine. Oricum am aborda subiectul, frumusetea este un aspect la care multi dintre noi tanjesc, indiferent ca avem in vedere latura ei fizica sau spirituala.

SanatateaTV.ro va invita in perioada 6-10 septembrie 2010 sa urmariti o serie de emisiuni si articole dedicate acestui subiect si reunite sub tematica „Saptamana frumusetii”. Cele mai interesante subiecte vor face referire la: „Implantul cu silicon vs. Implantul cu ser fiziologic”, „Injectia cu acid hialuronic are efect intre 6 si 12 luni”, „Vis implinit – operatie estetica de marire a sanilor”, „Reconstructia sanului postmastectomie”, „Mezoterapia pentru celulita”, „Liftingul facial”, „Plastia himenului” sau „Stergerea ridurilor”.

In ultimii ani s-a putut observa un interes crescut al celor care apeleaza la operatiile estetice, pentru imbunatatirea aspectului fizic. Desi de foarte multe ori oamenii sunt tentati sa priveasca cu repros astfel de metode „artificiale” de infrumusetare, totusi exista si un aspect al chirurgiei estetice care de cele mai multe ori este lasat intr-un plan secundar. Mai precis, posibilitatea pe care o ofera unei persoane de a repara o urma lasata de un accident sau de o malformatie.

"Exista persoane care judeca operatiile estetice, nici nu vor sa auda de ele, fiind adepti ai vorbei “Cum te-a dat Dumnezeu…”. Dar trebuie sa ne gandim ca, totusi, aceste operatii nu sunt simple mofturi. Pe langa imbunatatirea semnificativa pe care ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - "Saptamana frumusetii" pe SanatateaTV.ro

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro